Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Ziņu arhīvs

Ziņu arhīvs



  • 16-11-2016

    “Eiropas karnevāls” noslēdzās Strasbūrā

    Šī gada maijā Eiroparlamenta loceklis Andrejs Mamikins rīkoja Latvijā jau tradicionālo pasākumu „Eiropas karnevāls”. Katru gadu kādā no lielākajām mūsu valsts pilsētām skolu jaunieši piedalās videokonkursā par aktuālām Eiropas problēmām.

    Lasīt vairāk
  • 16-11-2016

    Firma „SW Kover” ir gatava izmantot pašvaldības rūpniecisko zonu (VIDEO)

     B kategorijas piesārņojošās darbības atļaujas pārskatīšana– tāda bija tikšanās tēma, ko organizēja firma „SW Kover” pēc Daugavpils reģionālās vides pārvaldes rīkojuma. Otrajā sabiedriskajā apspriešanā (pirmā tika rīkota 2014. gadā) piedalījās Mežciema mikrorajona iedzīvotāji un visu pilsētas atbildīgo dienestu pārstāvji. Zarnu pārstrādes cehs  atvērts 2012. gadā Mežciemā – vietā, kas pilnīgi neatbilda šādas ražotnes izvietošanai

    Lasīt vairāk
  • 16-11-2016

    Latgales Centrālajā bibliotēkā notiks trešais mācību lektorijs ciklā “Latgale ceļā uz Latvijas valsti”

    Latgales Centrālās bibliotēkas rīkotā mācību lektoriju cikla “Latgale ceļā uz Latvijas valsti” trešais mācību lektorijs “Latgales vēsturiskie aspekti ceļā uz Latvijas valsti” notiks 24. novembrī plkst. 10.00 Latgales Centrālās bibliotēkas lasītavā. To vadīs vēstures zinātņu doktors, asociētais profesors, Daugavpils Universitātes Latgales pētniecības institūta vadītājs Henrihs Soms.

    Lasīt vairāk
  • 16-11-2016

    SERGEJA PIMANOVA SOLO KONCERTS

    Daugavpilī, Vienības nama koncertzālē, 27.novembrī plkst. 15.00

    Lasīt vairāk
  • 16-11-2016

    „Spārītes” sasniegumi AS „Drogas” konkursā

    Lai aktualizētu roku higiēnas nepieciešamību un jau pirmsskolas vecumā iemācītu pareizas un regulāras roku mazgāšanas nozīmīgumu, š.g. rudenī mēs organizējām un aktīvi piedalījāmies dažādos pasākumos, kuri bija veltīti „Starptautisko roku mazgāšanas dienai”.

    Lasīt vairāk
  • 16-11-2016

    „Jaunie Rīgas sargi: Atceries Lāčplēšus” Daugavpilī jau 9. decembrī!

    Daugavpils pilsētas jaunieši, sarosieties, jo pieteikšanās spēlei ilgs tikai līdz 25. novembrim! “Jaunie Rīgas sargi” ir aizraujoša piedzīvojumu spēle brīvā dabā, kas notiks Daugavpils cietoksnī, līdzīgi kā iepriekšējos gados.

    Lasīt vairāk
  • 16-11-2016

    Pastāstīsim pašiem mazākajiem par Lāčplēša dienu

    Vecākiem un ģimenei ir nozīmīga loma audzināšanas procesā, kurā pirmsskolas vecuma bērnos attīstās piederības sajūtu Latvijas kultūrtelpai, izpratne par vispārcilvēciskajām vērtībām, nacionālās identitātes un valstiskuma apziņa, patriotisms. Pirmās piederības izjūtas bērnam rodas ģimenē, kur tiek koptas savas ģimenes un tautas tradīcijas, ģimenes lokā svinēti svētki, stāstīts vecvecāku pieredzētais – tādējādi likts pamats personības pilnvērtīgai attīstībai.

    Lasīt vairāk
  • 16-11-2016

    18. novembrī palielinās sabiedriskā transporta reisu skaitu

    Latvijas Republikas proklamēšanas gadskārtai veltīto pasākumu laikā, 18. novembra vakarā, būs papildreisi un vienvagonu tramvajus aizvietos ar sešasu vai divvagonu tramvajiem.

    Lasīt vairāk