Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Izglītība un zinātne » | Izglītības ziņas

Izglītības ziņas

16-11-2016

„Spārītes” sasniegumi AS „Drogas” konkursā


Lai aktualizētu roku higiēnas nepieciešamību un jau pirmsskolas vecumā iemācītu pareizas un regulāras roku mazgāšanas nozīmīgumu, š.g. rudenī mēs organizējām un aktīvi piedalījāmies dažādos pasākumos, kuri bija veltīti „Starptautisko roku mazgāšanas dienai”.

Bērniem ir ļoti svarīga regulāra un rūpīga roku mazgāšana – tā ir viens no efektīvākajiem un lētākajiem pasākumiem daudzu infekcijas slimību profilaksei. It īpaši svarīgi jau bērnībā apgūt pareizu roku mazgāšanas tehniku un principus, lai tā kļūtu par neatņemamu bērnu ikdienas sastāvdaļu.

Sakarā ar to, mēs arī nolēmām piedalīties konkursā, kuru izsludināja AS „Drogas” (tīmekļvietne www.mazgarokas.lv), lai popularizēt Daugavpils pilsētu un mūsu pirmsskolas izglītības iestādi. Tāpēc mūsu darbinieki kopā ar bērnu vecākiem organizēja saviem audzēkņiem dažādus aizraujošus roku mazgāšanas pasākumus: spēli „Burbulis un Mikrobs”, sporta stafetes ”Burbulis pret Mikrobiem”, viktorīnas u.c.

Savas labākās pasākuma fotogrāfijas mēs nosūtījām konkursa organizatoram. Kopā bija iesniegtas 1098 fotogrāfijas no dažādiem bērnudārziem visā Latvijā. Un 14.novembrī izlozē starp 645 saņemtajiem pieteikumiem tika noteiktas labākas pirmsskolas izglītības iestādes – no Saldus novada, no Balviem, no Rundāles novada, no Liepājas, no Kokneses novada un no mūsu Daugavpils pilsētas 5.pirmsskolas izglītības iestādes „Spārīte”. Tagad ar pārsteiguma balvām mēs gaidīsim ciemosies Ziepju Burbulīti un Neganto Mikrobu!

Pateicamies un apsveicam mūsu pirmsskolas izglītības iestādes darbiniekus, vecākus un bērnus!

 

Plašāka informācija par konkursu: http://www.mazgarokas.lv/jaunumi/noskaidroti-konkursa-uzvaretaji-29

 

 

Informāciju sagatavoja:

Daugavpils pilsētas

5.pirmsskolasizglītības iestādes

vadītāja vietniece

T.Kovaļčuka

t.20131990




Atpakaļ