Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Ziņu arhīvs

Ziņu arhīvs



  • 22-08-2016

    22.augusta Daugavpils pilsētas domes vadības preses konference (VIDEO)

    22.augusta Daugavpils pilsētas domes vadības preses konferencē žurnālisti tika informēti par Daugavpils izglītības iestāžu gatavību jaunajam mācību gadam, plānojamo skolēnu un pedagogu skaitu, situāciju ar pedagogu atalgojumu pēc jaunā pedagogu atalgojuma modeļa ieviešanas.

    Lasīt vairāk
  • 22-08-2016

    Lokomotīve” bez lieka stresa uzvar Krakovu

    Svētdien Polijas Nice spīdveja līgā kārtējais panākums Daugavpils „Lokomotīvei”, kas savā trekā bez lieka stresa ar 54:35 pieveica Krakovas „Speedway Wanda Instal”.

    Lasīt vairāk
  • 22-08-2016

    BFC „Daugavpils” neizdodas noturēt divu vārtu pārsvaru

    Synottip futbola Virslīgas 18. kārtas spēlē tuvu sezonas otrajai uzvarai bija BFC „Daugavpils”, kas savā laukumā neizmantoja daudzas vārtu gūšanas iespējas un nospēlēja 2:2 ar „Riga” FC. 

    Lasīt vairāk
  • 22-08-2016

    Bronzas medaļas 24 stundu regatē

    2016. gada 13. – 14. augustā daugavpilieši piedalījās vienā no sarežģītākajām regatēm Polijā – 24 stundu non-stop sacīkstēs ar DZ – klases buru jahtām.

    Lasīt vairāk
  • 22-08-2016

    Grigorjeva olimpiskajās spēlēs iegūst 8. vietu

    Daugavpils un Latvijas labākā cīkstone Anastasija Grigorjeva ieņēmusi astoto vietu Riodežaneiro olimpiskajās spēlēs. Londonas olimpiādē Grigorjeva ieņēma devīto vietu.

    Lasīt vairāk
  • 22-08-2016

    „Gatavs mācībām”

    Augustā noslēdzas Izglītības iniciatīvu centra projekts „Atbalsts romu bērniem: gatavs mācībām!”, kas gada garumā tika īstenots Daugavpils pilsētā sadarbībā ar Daugavpils pilsētas Izglītības pārvaldi un divām izglītības iestādēm – Daugavpils pilsētas 26.pirmsskolas izglītības iestādi un J.Raiņa Daugavpils 6.vidusskolu.

    Lasīt vairāk
  • 19-08-2016

    Jeudžens Revenko: „Ir jāattīsta abpusēji izdevīga sadarbība dažādās jomās” (VIDEO)

    Moldovas Republikas vēstnieks Latvijā Jeudžens Revenko uzsāka savu diplomātisko misiju 2015. gada decembrī. Šajā laikā viņš ir paviesojies daudzās Latvijas pilsētās, un 18. augustā darba vizītē apmeklēja arī Daugavpili. Pēc pilsētas prezentācijas un sarunas ar Domes priekšsēdētāju Jāni Lāčplēsi viņš guva daudz plašāku priekšstatu par Daugavpili. Augsto viesi pārsteidza pie mums notiekošo kultūras pasākumu un starptautisko festivālu daudzums.

    Lasīt vairāk
  • 19-08-2016

    Piešķīra finansējumu sabiedriskajām organizācijām

    18.augustā Daugavpils pilsētas domes deputāti komitejās atbalstīja un virzīja izskatīšanai Domes sēdē lēmuma projektus par finansējuma piešķiršanu no budžeta programmas “Sabiedrisko organizāciju atbalsta fonds” trijām sabiedriskajām organizācijām. 

    Lasīt vairāk