Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

22-08-2016

BFC „Daugavpils” neizdodas noturēt divu vārtu pārsvaru


Synottip futbola Virslīgas 18. kārtas spēlē tuvu sezonas otrajai uzvarai bija BFC „Daugavpils”, kas savā laukumā neizmantoja daudzas vārtu gūšanas iespējas un nospēlēja 2:2 ar „Riga” FC.

Spēli Daugavpils komanda iesāka vairāk nekā veiksmīgi. Jau 5. minūtē pēc Alekseja Šebanova centrējuma Sergejs Krots izvirzīja vadībā mājiniekus. Puslaika turpinājumā nekas neliecināja, ka Rīgai ir varianti atspēlēties, vēl vairāk – 38. minūtē Dmitrijs Klimaševičs pēc Edgara Vērdiņa piespēles panāca jau 2:0!

Diemžēl otrā puslaika sākums izgaisināja ilūziju, ka uzvara nāks viegli. 50. minūtē ļoti skaistus vārtus ar tālsitienu guva Ēriks Punculs, bet turpinājumā daugavpiliešiem nācās izturēt milzīgu spiedienu. Otrā puslaika vidū cīņa atkal izlīdzinājās, pie tam Sergejam Cvicinskim bija izcila iespēja panākt 3:1, tomēr tā palika neizmantota.

Viesi atbildi parādā nepalika un japāņu leģionārs Josuke Saito izklupienā panāca 2:2. Atlikušajās 20 minūtēs Daugavpils izveidoja vēl trīs izcilas iespējas gūt uzvaras vārtus, bet allaž pietrūka noslēdzošā sitiena. Spēle noslēdzās ar rezultātu 2:2.

Nākamo spēli BFC „Daugavpils” aizvadīs 24. augustā savā laukumā pret „Jelgavu”.




Atpakaļ