Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Ziņu arhīvs

Ziņu arhīvs



  • 08-04-2015

    DU uzvaras attālumā no bronzas medaļām

    Vienas uzvaras attālumā no Schenker Latvijas volejbola čempionāta bronzas medaļām nokļuvuši Daugavpils Universitātes volejbolisti. Pirmajā sērijas spēlē viesos ar 3:2 tika uzvarēta „Poliurs/Ozolnieki” komanda.

    Lasīt vairāk
  • 08-04-2015

    Muzikālā audzināšana pirmsskolas izglītības iestādēs – dalāmies pieredzē

    Š.g. 27.martā delegācija no Latvijas, kuru pārstāvēja Daugavpils pilsētas speciālo pirmsskolas izglītības iestāžu vadītājas I.Andrijauskiene, N.Ļahoviča, V.Larionova un J.Jankovska, kā arī 12.pirmsskolas izglītības iestādes mūzikas skolotāja I.Kožokara, piedalījās starptautiskajā konferencē „Muzikālā audzināšana skolā „Šaltinėlis“.

    Lasīt vairāk
  • 08-04-2015

    Otrais seminārs pirmsskolas un sākumskolas latviešu valodas skolotājiem

    Š.g. 31.martā Daugavpils 13.vidusskolā pulcējās 21 pirmsskolas un sākumskolas latviešu valodas skolotājs uz atbalsta – pieredzes apmaiņas semināru pirmsskolas un sākumskolas latviešu valodas skolotājiem, lai iepazītos ar Daugavpils 13.vidusskolas sākumskolas latviešu valodas skolotāju labās prakses piemēriem.

    Lasīt vairāk
  • 07-04-2015

    Erasmus+ starptautiskā projekta ceļojums uz Sicīliju

    2015.gada martā, mums – Daugavpils 3.vidusskolas skolēniem un mūsu skolotājiem – laimējās pabūt Sicīlijā Erasmus+ programmas stratēģiskās partnerības starptautiskā projekta „Dzīve ir jauka” („Life is Good”) ietvaros. Projekta mērķis ir veselīga dzīvesveida popularizēšana un daudzveidīgu sporta veidu izzināšana. Projekta dalībnieki ir skolēni no septiņām valstīm: Itālijas, Francijas, Spānijas, Latvijas, Lietuvas, Polijas un Turcijas.

    Lasīt vairāk
  • 07-04-2015

    Daugavpils 3.vidusskolas skolotājas pieredze Amerikā

    Es vairāku iemeslu dēļ priecājos, ka man bija iespēja piedalīties TEA („Izcilība un sasniegumi mācīšanā”) programmā Amerikā. Programma sākās ar orientācijas nodarbību Vašingtonā, kur sapulcējās 89 skolotāji no visas pasaules. Pēc tam mēs sadalījāmies grupās un devāmies uz četrām universitātēm: Floridā, Kalifornijā, Džordžijā un  Dienvidkarolīnā.

    Lasīt vairāk
  • 07-04-2015

    Izglītības un kultūras jautājumu komitejas sēde

    2015.gada 9.aprīlī, plkst.12.00

    Lasīt vairāk
  • 07-04-2015

    Preses konferencē žurnālistus informēja par 3. Starptautisko tūrisma konferenci un Lielo talku Daugavpilī (VIDEO)

    7. aprīlī Daugavpils Domē notika kārtējā preses konference. Žurnālisti tika informēti par 3. Starptautiskās tūrisma konferences norisi 23.-24. aprīlī. Komunālās saimniecības pārvaldes speciālisti pastāstīja par  pieteikšanos Lielajai talkai, kas notiks 25. aprīlī. 14. aprīlī tiks parakstīts sadarbības līgums grantu programmā „Impulss”. To parakstīs Domes priekšsēdētājs Jānis Lāčplēsis un Swedbank valdes priekšsēdētājs Māris Mančinskis.
    Tika sniegta informācija par gidu sertifikācijas uzsākšanu, aktualitātēm programmā „ Algoti pagaidu sabiedriskie darbi”. Aprīlī 2. gadus svinēs Marka Rotko mākslas centrs. Aprīlī sākas arī tradicionālās Mākslas dienas.

    Lasīt vairāk
  • 07-04-2015

    Otrās Lieldienas Vienības laukumā (VIDEO)

    Šogad galvenie Lieldienu pasākumi pilsētā priecēja iedzīvotājus 6. aprīlī Vienības laukumā. Kultūras pārvalde organizēja šeit svētkus ar nosaukumu „Lieldienu šūpolēs”.

    Lasīt vairāk