Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Ziņu arhīvs

Ziņu arhīvs



  • 17-10-2014

    Jaunas iespējas vācu valodas apguvē Daugavpils 9.vidusskolā

    No 5.oktobra  līdz 18.oktobrim Daugavpils pilsētas domē Leonardo da Vinci programmas ietvaros viesojas Magdeburgas (Vācija) pašvaldības  delegācija. Šīs delegācijas mērķis ir iepazīties ar Daugavpils pašvaldības struktūru un pašvaldības iestāžu darbību.

    Lasīt vairāk
  • 17-10-2014

    Daugavpils izglītības iestādēs noslēgusies UNESCO nedēļa

    „Nemateriālā kultūras mantojuma saglabāšana ir kļuvusi par vienu no nozīmīgākajām kultūras politikas prioritātēm pasaulē. Nemateriālais kultūras mantojums līdzās materiālajam kultūras mantojumam ir kultūras piederības, identitātes un pašapziņas avots. Nemateriālais mantojums tiek uzskatīts par vienu no galvenajiem avotiem cilvēces radošumam un kultūras izpausmju daudzveidībai, kas ir būtiski faktori ilgtspējīgas attīstības nodrošināšanai”, vēsta UNESCO Nacionālā komisija (NK).

    Lasīt vairāk
  • 17-10-2014

    Daugavpils pilsētas dome aicina uzņēmējus piedalīties pilsētas izdaiļošanā Ziemassvētkos (VIDEO)

    Daudzi pilsētnieki tieši ziemā dodas ceļojumos uz Eiropu, lai aplūkotu krāšņās pilsētas Ziemassvētkos. Visi ievēro, ka ne tikai profesionālie noformējumi, kā piemēram, ar gaismas virtenēm izrotātās galvenās ielas, rada ziemas pasaku. Ziemassvētkos katrs balkons, logs, palodze ir izgaismoti. Visi pilsētas  iedzīvotāji paši sev un citiem rada svētku noskaņu. Šādas tradīcijas pakāpeniski rodas arī pie mums.

    Lasīt vairāk
  • 17-10-2014

    VID ģenerāldirektore Ināra Pētersone apmeklēja Daugavpils pilsētu (VIDEO)

    VID ģenerāldirektore Ināra Pētersone un amatpersonas bija divu dienu darba vizītē  Daugavpilī. 15.oktobrī Valsts ieņēmuma dienesta pārstāvji apmeklēja muitas punktu „Silene”, Daugavpils Klientu apkalpošanas centru, tikās ar pilsētas uzņēmējiem. Bet 16. oktobrī Pētersones kundze  tikās ar Daugavpils pilsētas domes vadību, kapitālsabiedrību vadītājiem, galvenajiem grāmatvežiem un finansistiem.

    Lasīt vairāk
  • 17-10-2014

    Mainīties pašam, lai mainītu pasauli!

    Daugavpils ir Olgas Šestakovas pilsēta – te Olga ir dzimusi, par savu saukusi 13.vidusskolu, bet kopš 2011.gada septembra – arī Daugavpils Krievu vidusskolu-liceju, kurā jau ceturto gadu strādā par angļu valodas skolotāju.

    Lasīt vairāk
  • 17-10-2014

    „Sochin” karatisti ar medaļām pasaules čempionātā

    No 10. līdz 12. oktobrim Polijas pilsētā Dabrova Gornica, kas atrodas netālu no Krakovas, norisinājās 22. S.K.D.U.N World Shotokan Karate Championship. Šajā pasaules čempionātā piedalījās 1380 dalībnieki no 49 valstīm.

    Lasīt vairāk
  • 17-10-2014

    Marcinkeviča kausu iegūst Latgales Peldēšanas centrs

    Noslēdzies 7. Antona Marcinkeviča piemiņas kauss peldēšanā. Par uzvarētājiem komandu vērtējumā kļuva „Latgales Peldēšanas centrs”, bet augstvērtīgāko rezultātu uzrādīja Pāvels Vilcāns.

    Lasīt vairāk
  • 17-10-2014

    VID piedāvā atbalstu Krievijas embargo skartajiem un finansiālās grūtībās nonākušiem uzņēmējiem

    Valsts ieņēmumu dienests (turpmāk – VID) vērš uzmanību, ka no 2014.gada 1.oktobra vairākām uzņēmumu kategorijām pieejams plašāks valsts atbalsts nodokļu saistību izpildes jomā. Atbalsta pasākumi nodokļu saistību izpildes jomā ir noteikti uzņēmumiem, kurus tieši skāruši Krievijas Federācijas noteiktie importa ierobežojumi, uzņēmumiem, kurus Krievijas embargo skāris pastarpināti, kā arī finansiālās grūtībās nonākušiem uzņēmumiem, kas labprātīgi apliecinās apņemšanos samaksāt kavētos nodokļus.

    Lasīt vairāk