Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

17-10-2014

Marcinkeviča kausu iegūst Latgales Peldēšanas centrs


Noslēdzies 7. Antona Marcinkeviča piemiņas kauss peldēšanā. Par uzvarētājiem komandu vērtējumā kļuva „Latgales Peldēšanas centrs”, bet augstvērtīgāko rezultātu uzrādīja Pāvels Vilcāns.

Sacensību otrajā dienā sportisti sacentās 100 metru kompleksajā peldējumā, kā arī 400 metros brīvajā stilā. Īpaši aizraujoša izvērtās vīriešu stafete 4*50 metru kompleksā. Pēdējos metros uzvaru spēja izcīnīt LPC, apsteidzot Daugavpils BJSS labāko komandu.

Otrajā sacensību dienā ļoti labs starts padevās Jēkabpilij, kas uz Daugavpili atveda spēcīgas peldētājas. Piemēram, 100 metru kompleksā pirmās trīs vietas aizņēma tieši Jēkabpils meitenes, bet Anna Samsonova bija labākā no daugavpilietēm, ieņemot ceturto vietu.

Vīriešiem uzvarēja Daniels Narajevs, apsteidzot Marku Smirnovu un Maksimu Peļņu. 400 metros brīvajā stilā meitenēm atkal viss goda pjedestāls tika Jēkabpilij, bet vīriešiem pārliecinoša uzvara Pāvelam Vilcānam. Kā izrādījās, tieši šajā distancē sasniegtais rezultāts 4:43,81 minūtes kļuva par augstvērtīgāko visās sacensībās pēc FINA punktu tabulas. Otrais labākais rezultāts Danielam Narajevam 100 metru kompleksā, bet trešais Markam Smirnovam.

Komandu vērtējumā LPC ar 153 punktiem ieņēma pārliecinošu pirmo vietu, sekoja Daugavpils BJSS ar 95 un Jēkabpils ar 85 punktiem.

Informāciju sagatavoja:
Nauris Mackevičs, Daugavpils Sporta pārvalde




Atpakaļ