Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

17-10-2014

„Sochin” karatisti ar medaļām pasaules čempionātā


No 10. līdz 12. oktobrim Polijas pilsētā Dabrova Gornica, kas atrodas netālu no Krakovas, norisinājās 22. S.K.D.U.N World Shotokan Karate Championship. Šajā pasaules čempionātā piedalījās 1380 dalībnieki no 49 valstīm.

Starp dalībvalstīm bija arī tādas zemes kā Nepāla, Indija, Maroka. Daugavpili Latvijas izlases sastāvā pārstāvēja „Sochin Karate Klub” (treneris Sergejs Ivaņko). Ļoti svarīgi bija iegūt šādu augsta mēroga sacensību pieredzi. Pieredzējušākajiem karatistiem bija jācīnās par uzvarām!

Vecuma grupā 14-15 līdz 55 kilogramiem kļuva par uzvarētāju kumite kļuva Deniss Kuranovs. Kumite vecuma grupā 21-38 virs 70 kilogramiem otro vietu ieguva Vladimirs Romancevičs. Vladimirs ir Nikolaja Romanceviča tēvs, kurš tikai savainojuma dēļ nevarēja doties uz pasaules čempionātu.

Trešo vietu kumite svara kategorijā līdz 55 kilogramiem 12-13 gadu vecumā izcīnīja Armands Grosbergs. Armands pārliecinoši tika līdz finālam, taču tiesneša kļūdas dēļ palika trešais.

KATA Sochin komanda parādīja labu sniegumu. Alisa Ivaņko 17 dalībnieču konkurencē bija piektā. Līdzīgi nostartēja Armands Grosbergs. Neslikts starts arī Aleksandrai Ļebedekai.

Pirmo reizi šādos turnīros startēja Sergejs Pauliņš, Anastasija Trofimova, Veronika Moskaļova, Anastasija Vasiļjeva.

Klubs izsaka milzīgu pateicību visiem, kuri palīdzēja sportistiem doties uz Poliju, it īpaši Ivaram un Svetlanai Grosbergiem, Vladimiram Romancevičam, Anatolijam Moskaļovam un šoferiem Česlavam ar Sergeju.

 


Informāciju sagatavoja:
Nauris Mackevičs, Daugavpils Sporta pārvalde




Atpakaļ