Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Ziņu arhīvs

Ziņu arhīvs



  • 04-08-2014

    4.augusta Daugavpils pilsētas domes vadības preses konference (VIDEO)

    4.augusta Daugavpils pilsētas domes vadības preses konferencē žurnālisti tika informēti par „Muzikālā augusta” pasākumiem un jaunās sadzīves atkritumu apsaimniekošanas firmas SIA „Clean R” uzsākto darbu pilsētā.

    Lasīt vairāk
  • 04-08-2014

    Darbu uzsācis jaunais atkritumu apsaimniekošanas uzņēmums

    Ar 2014. gada 1. augustu sadzīves atkritumu  apsaimniekošanu Daugavpils pilsētā uzsāka SIA “Clean R”. SIA “Clean R” tika izvēlēta par sadzīves atkritumu  apsaimniekošanas pakalpojuma sniedzēju, atbilstoši atkritumu apsaimniekošanas likuma 18. panta prasībām Daugavpils pilsētas domes rīkotajā iepirkumā.  Atbilstoši Atkritumu apsaimniekošanas likumam SIA “Clean R” ir vienīgais  atkritumu  apsaimniekotājs Daugavpilī, kuram ir tiesības sniegt sadzīves atkritumu apsaimniekošanas pakalpojumus gan fiziskām, gan juridiskām personām.

    Lasīt vairāk
  • 04-08-2014

    Informācija masu saziņas līdzekļiem par pasākumiem Daugavpils domē, tās nodaļās, iestādēs, kapitālsabiedrībās

    Lasīt vairāk
  • 04-08-2014

    Daugavpils pilsētas domes Īpašuma komitejas sēdes darba kārtība

    Lasīt vairāk
  • 01-08-2014

    Kāda būs Daugavas krasta promenāde? (VIDEO)

    Vārdam ”promenāde” ir divas nozīmes – nesteidzīga pastaiga un skaista vieta šādām pastaigām.  Daugavpilī ir iecerēts  ierīkot promenādi gar Daugavas krastu. Bet kāda tā būs, to jau drīz uzzināsim.
    Daugavpils pilsētas dome jau ir jau saņēmusi 16 iesniegumus no arhitektiem un projektētāju organizācijām, kuras vēlas piedalīties Daugavas promenādes projektu konkursā.  Tikšanās laikā Domes konferenču zālē pašvaldības pārstāvji iepazīstināja speciālistus, ar to, kādu vēlētos redzēt upes krastu nākotnē.  Tas nebūs tikai labiekārtots ceļš. Svarīgi ir izveidot pievilcīgu atpūtas zonu, kura kļūs par pilsētas lepnumu. Promenāde  sāksies uzreiz pie cietokšņa.

    Lasīt vairāk
  • 01-08-2014

    Autovadītāju ievērībai

    Lasīt vairāk
  • 01-08-2014

    UZSĀKTAS TEHNISKĀS PĀRBAUDES VEIKTAJIEM BŪVDARBIEM ZIEMEĻU RŪPNIECĪBAS ZONĀ

     Īstenojot Daugavpils pilsētas Ziemeļu rūpniecības zonas infrastruktūras rekonstrukcijas projektu  ir sākta pirmo izbūvēto posmu tehniskās pārbaudes -  - hidrauliskās pārbaudes ūdensvadam, kanalizācijai, kā arī  zemes klātnes nestspējas pārbaude pirms smilts drenējošās kārtas izbūves. Atbilstoši sākotnējiem mērījumiem un pārbaudes rezultātiem, nepilnības vai defekti ūdensvada un kanalizācijas izbūvē  nav konstatētas. Pieslēgumā pie Loģistikas ielas turpinās uzbēruma veidošana, savukārt pārējos posmos tiek veikta bortakmeņu un asfaltbetona seguma demontāžas darbi.

    Lasīt vairāk
  • 01-08-2014

    MUZIKĀLAIS AUGUSTS DAUGAVPILĪ – 2014

    Ar muzikāliem pārsteigumiem Daugavpilī atkal ienāk augusts, tādēļ aicinām daugavpiliešus un pilsētas viesus kopā ar lieliskiem mūziķiem izjust klasiskās, džeza, akordeona, pūtēju un instrumentālās mūzikas valdzinājumu. Koncertus rīko Latviešu kultūras centrs. Atbalsta: Daugavpils pilsētas dome un Daugavpils Novadpētniecības un mākslas muzejs.

    Lasīt vairāk