Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Ziņu arhīvs

Ziņu arhīvs



  • 28-11-2013

    Karatistiem starts „Fudzi Cup” Rīgā

    24. novembrī Rīgā norisinājās starptautisks karatē turnīrs „Fudzi Cup”. Tas ir ikgadējs un prestižs turnīrs, kurā cīņas notiek Pasaules Karatē federācijas noteikumiem. Starp dalībniekiem bija karatisti no Krievijas, Igaunijas, Latvijas un Lietuvas.

    Lasīt vairāk
  • 28-11-2013

    Ziemassvētku pārsteigumi Daugavpils teātrī

    Gaidot gada gaišākos un ģimeniskākos svētkus, Daugavpils teātra kolektīvs aicina pavadīt laiku kopā! Teātra radošā komanda decembrī būs sarūpējusi īpašas dāvanas un pie  skatītājiem dosies Ziemassvētku izrāde. 20.,21., 22., 29. decembrī visi būs laipni gaidīti , lai kopā ar teātra aktierim piedzīvotu  jaukus brīžus jauniestudējumā „Pasaku pārdevējs”.

    Lasīt vairāk
  • 28-11-2013

    Domes sēde sākās ar apsveikumiem

    28. novembrī kārtēja Daugavpils domes sēde sākās ar vairākiem apsveikumiem. Domes priekšsēdētājs Jānis Lāčplēsis un Domes deputāti apsveica divus daugavpiliešus ar augstu valsts apbalvojumu.

    Lasīt vairāk
  • 28-11-2013

    29. novembrī Daugavpili apmeklēs satiksmes ministrs Anrijs Matīss

    Lasīt vairāk
  • 28-11-2013

    Sociālo lietu pārvalde rūpējas par vientuļiem veciem cilvēkiem (VIDEO)

     Neskatoties uz to, ka LR Civillikuma 188.pants nosaka, ka bērniem ir tiešais pienākums rūpēties par saviem vecākiem, palikušo bez pieaugušo bērnu apgādes un palīdzības veco cilvēku ļoti daudz un tā ir ļoti nopietna problēma mūsdienās. Daugavpils pilsētas domes Sociālo lietu pārvaldes Mājas aprūpes biroja apkalpošanā ir ap 300 šādu  klientu

    Lasīt vairāk
  • 28-11-2013

    Daugavpils Centra vidusskolas skolotāji un skolēni viesojas Turcijā

    Š.g. 17.-22.novembrī  Daugavpils Centra vidusskolas skolotāju un skolēnu delegācija viesojās Turcijā, realizējot Comenius starptautisko projektu „Explore it in the way before It fades away”. Šajā braucienā piedalījās Centra vidusskolas direktore N.Hetmane, projekta koordinatore N.Kaļiņina, bioloģijas skolotājas T.Baranovska un G.Uzlova, kā arī 12.b klases skolēni D.Baško, V.Ševčika un V.Janšins. Skolas delegācijai tika piedāvāta unikāla iespēja iepazīties ar daudzveidīgo un neparasto Turciju, iedziļināties Turcijas kolorītā un izbaudīt kultūru daudzveidību. Kopā ar Latvijas delegāciju Turcijā viesojās arī projekta partneri no Rumānijas un Itālijas.

    Lasīt vairāk
  • 28-11-2013

    Ziemassvētku radošā darbnīca Latgales Centrālajā bibliotēkā

    Ziemassvētki sākas ar tikko nomizota mandarīna smaržu, kanēļa un krustnagliņu aromātu, no āra ienestu eglīti, kas siltumā sāk mosties un smaržot… Ziemassvētki ir dalīšanās un dāvanu laiks, tāpēc Latgales Centrālā bibliotēka aicina piedalīties radošajā darbnīcā „Dalies prasmēs!”.

    Lasīt vairāk
  • 28-11-2013

    ZIEMASSVĒTKU TIRDZIŅŠ!

    VIENĪBAS LAUKUMĀ, DAUGAVPILĪ

    Lasīt vairāk