Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

28-11-2013

Karatistiem starts „Fudzi Cup” Rīgā


24. novembrī Rīgā norisinājās starptautisks karatē turnīrs „Fudzi Cup”. Tas ir ikgadējs un prestižs turnīrs, kurā cīņas notiek Pasaules Karatē federācijas noteikumiem. Starp dalībniekiem bija karatisti no Krievijas, Igaunijas, Latvijas un Lietuvas.

Kopumā 25 klubu konkurencē „Sochin Karate Klub” (treneris Sergejs Ivaņko, 3. dans) ieņēma desmito vietu, pie tam nestartēja pilnā sastāvā.

Lieliski nostartēja Oļegs Labuts, kurš vissmagākajā svara kategorijā (73+ kilogrami) ieguva pirmo vietu. Nikolajs Romancevičs kumite pārliecinoši iekļuva finālā, taču tajā zaudēja, iegūstot otro vietu.

Armands Grosbergs savā kategorijā un pēc tam Open grupā (meistaru grupa) ieguva ceturto vietu. Toties Sumo grupā viņam labs starts un sudraba godalga. Visjaunākā kluba dalībniece Violeta Kreipāne ļoti pārliecinoši aizvadīja astoņas cīņas sumo, tādā veidā iekļūstot finālā. Tur gan nācās zaudēt un noslēgumā otrā vieta.

Pavisam tuvu uzvarai bija Emīls Mihejevs, kurš startēja Kata. 30 dalībnieku konkurencē viņš iekļuva 12 pusfinālistu, bet vēlāk arī sešu finālistu pulkā. Diemžēl tur viņa ceļš pēc medaļām arī aprāvās.

Sochin Katate klub izsaka milzīgu pateicību par sniegto atbalstu Jānim Dukšinskim, Marinai Isupovai un Aleksandram Isakovam. Tāpat pateicība tiek izteikta sportistu vecākiem, kuri klātienē atbalstīja savas atvases.

 




Informāciju sagatavoja:
Nauris Mackevičs, Daugavpils Sporta pārvalde




Atpakaļ