Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Kultūra » | Kultūras ziņas

Kultūras ziņas

28-11-2013

Ziemassvētku pārsteigumi Daugavpils teātrī


Gaidot gada gaišākos un ģimeniskākos svētkus, Daugavpils teātra kolektīvs aicina pavadīt laiku kopā! Teātra radošā komanda decembrī būs sarūpējusi īpašas dāvanas un pie  skatītājiem dosies Ziemassvētku izrāde. 20.,21., 22., 29. decembrī visi būs laipni gaidīti , lai kopā ar teātra aktierim piedzīvotu  jaukus brīžus jauniestudējumā „Pasaku pārdevējs”.

Nākot uz teātri, aicinām bērnus būt radošiem un aktīviem, jo teātrī izrāde nebūs vienīgais pārsteigums... 22. decembrī 12:00 Daugavpils teātri apmeklēs lielais ziemas burvis un kvēlāko vēlmju izpildītājs – galvenais Krievijas Salatētis no pilsētas Veļikij Ustjug, lai bērniem un vecākiem sagādātu patiesi gaišus un priecīgus svētkus. Bērnus sagaida gan jautri piedzīvojumi, gan līksmas dejas un dziesmas.

 

Pasaku pārdevējs

Ziemassvētku izrāde bērniem un vecākiem

Pie mums ciemos nāks neparasts pasaku stāstītājs ar brīnumu pilniem ratiem. Kas viņš ir? Burvis vai vienkārši jautrs cilvēks? Viņa ratos ir visdažādākās pasakas: jautras un biedējošas, burvestību un blēņu pilnas....Kādas būs šīs pasakas – ir atkarīgs tikai no jums! Precīzāk – no jūsu fantāzijas, jo jūs sacerēsiet pasakas kopā ar mums. Mēs varam doties ceļojumā uz Indiju, uz prinča un princeses pili un pat uz pūķa alu! Vai tad tas nav brīnišķīgi – pašam sacerēt pasaku vai pārvērsties par tās varoni?

Vai pieaugušie var atkal kļūt par bērniem? Vai pieaugušas tantes un onkuļi spēj atkal rotaļāties tā, kā rotaļājas bērni, un kas no tā sanāk?...

Aicinām uz bērnu fantāzijas zemi!

Iestudējuma režisors ir  V. Jansons, scenogrāfija un kostīmi – E.Viļumovs,
gaismu mākslinieks – S.Vasiļjevs, bet pasakā dzīvos Daugavpils teātra aktieri- M.Blakunovs,  R. Gailums, M. Rožanska, N. Kotona, M. Korsiets, E.Viļumovs, J. Losevs

Izrādes :

20. decembrī 10.00

21. decembrī 12.00 un 15.00

22. decembrī 12.00 un 15.00

29.decembrī 15.00

Biļetes - Daugavpils teātra kasē (654 26520) un internetā www.bilesuparadize.lv

Vairāk informācijas: www.daugavpilsteatris.lv

 




Atpakaļ