Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Ziņu arhīvs

Ziņu arhīvs



  • 22-10-2013

    Pēc idejām uz Rēzekni!

    Rudens ir zinību smelšanās avots, kas mācību gada laikā pārtop krāčainā un skaistā upē ne tikai skolēniem, bet arī skolotājiem. Ikviens skolotājs ir atvērts jaunām idejām un iespējai pilnveidoties.

    Lasīt vairāk
  • 22-10-2013

    Gadskārtējā skolotāju un skolēnu Ekoloģiskā konference

    7.oktobrī  Daugavpils17.vidusskola savā paspārnē uzņēma 16.Ekoloģisko konferenci. Kārtējo reizi varēja priecāties par skolas dabaszinātņu MA skolotāju un skolēnu radošo izdomu, organizējot šādus pasākumus. Izdomas bagātība pārsteidza uz katra soļa: gan sadalot konferences dalībniekus pa darbnīcām, gan piedāvājot iepazīšanās procedūru katrā kabinetā un, protams, sagaidot viesus un atvadoties no tiem.

    Lasīt vairāk
  • 22-10-2013

    Daugavpils Universitātes Zinātnes skola uzsākusi jauno mācību gadu

    Sestdien, 2013. gada 19. oktobrī, otro savas darbības gadu uzsāka Daugavpils Universitātes Zinātnes skola, kurā jauniešiem, iejūtoties jauno zinātnieku un pētnieku lomā, ir iespēja tuvāk iepazīt zinātnes pasauli.

    Lasīt vairāk
  • 22-10-2013

    Sociālo jautājumu komitejas sēde

    2013.gada 24.oktobrī plkst.15.00

    Lasīt vairāk
  • 22-10-2013

    Domē viesosies biedrības “Romu kultūras centrs” pārstāvji

    Trešdien, 23.oktobrī, plkst.12.00 Daugavpils pilsētas pašvaldībā uz tikšanos ar domes priekšsēdētāju  un citiem pašvaldības darbiniekiem ieradīsies biedrības „Romu Kultūras Centrs” valdes priekšsēdētāja Roksana Rudeviča, Starptautiskās Romu apvienības augstākais komisārs Normunds Rudevičs, tiesībsargs Juris Jansons, Kultūras ministrijas pārstāvis Deniss Kretalos, ekonomikas doktors Boriss Heimanis, kā arī vietējie romu kopienas pārstāvji un eksperti.

    Lasīt vairāk
  • 22-10-2013

    Uzsākta Stropu kanāla tīrīšana (VIDEO)

    Stropu kanāls savieno Lielo un Mazo Stropu ezerus. Tas tika uzbūvēts padomju laikos un nekad netika tīrīts.   Vecie slimie koki un krūmi bija kļuvuši bīstami  iedzīvotājiem, pārpurvoja kanālu un pasliktināja ūdens kvalitāti.

    Lasīt vairāk
  • 22-10-2013

    Kultūras pilī skatāma izstāde „Eiro – mūsu valūta”

    No 22. oktobra ikviens interesents ir aicināts uz bezmaksas izstādi „Eiro – mūsu valūta” Daugavpils Kultūras pilī. Daugavpilī izstāde būs apskatāma līdz 29. novembrim gan darbdienās, gan nedēļas nogalēs. Izstādes svinīgajā atklāšanā piedalījās EK pārstāvniecības Latvijā vadītāja Inna Šteinbuka, Finanšu ministrijas pārstāve Arina Andreičika, Daugavpils Domes priekšsēdētājs Jānis Lāčplēsis.

    Lasīt vairāk
  • 22-10-2013

    Floristikas brīnumi

    27. oktobrī plkst. 13.00 Daugavpils Novadpētniecības un mākslas muzejā notiks tradicionālā  Ģimenes diena – „Floristikas brīnumi”

    Lasīt vairāk