Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pašvaldība | Domes ziņas

Domes jaunumi

22-10-2013

Domē viesosies biedrības “Romu kultūras centrs” pārstāvji


Trešdien, 23.oktobrī, plkst.12.00 Daugavpils pilsētas pašvaldībā uz tikšanos ar domes priekšsēdētāju  un citiem pašvaldības darbiniekiem ieradīsies biedrības „Romu Kultūras Centrs” valdes priekšsēdētāja Roksana Rudeviča, Starptautiskās Romu apvienības augstākais komisārs Normunds Rudevičs, tiesībsargs Juris Jansons, Kultūras ministrijas pārstāvis Deniss Kretalos, ekonomikas doktors Boriss Heimanis, kā arī vietējie romu kopienas pārstāvji un eksperti.

Tikšanās norit projekta „Praktisko semināru cikls romu kopienas pārstāvjiem piecās Latvijas pilsētās” ietvaros, un tā mērķis ir sekmēt romu tautības aizsardzību, veicināt pilnvērtīgāk izmantot savas tiesības, kā arī iepazīstināt ar Eiropas Savienības romu integrācijas stratēģiju un labo praksi mājokļa, izglītības, veselības aprūpes un nodarbinātības jomās. Tāpat projekts paredz paplašināt sadarbības veidus starp romu kopienu un pašvaldību iestādēm.

Projekta mērķa grupa ir Daugavpils pilsētā dzīvojošā romu kopiena un romu NVO pārstāvji, kā arī Daugavpils pašvaldības iestādes darbinieki un citu ne romu organizāciju pārstāvji. Projekta ietvaros paredzēts rīkot seminārus ar ekspertu līdzdalību piecās pilsētās – Madonā, Valmierā, Jelgavā, Rīgā un Daugavpilī.

Biedrības "ROMU KULTŪRAS CENTRS"

valdes priekšsēdētāja

Roksana Rudeviča




Atpakaļ