Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Ziņu arhīvs

Ziņu arhīvs



  • 07-02-2013

    Rotko mākslas centrā notiek diskusija par cietokšņa attīstību

    Valsts akciju sabiedrība „Valsts nekustamie īpašumi”, sadarbojoties ar Daugavpils pilsētas domi un Valsts kultūras pieminekļu aizsardzības inspekciju,  7.februārī Daugavpils Marka Rotko mākslas centrā rīko diskusiju „Daugavpils cietokšņa attīstības perspektīvas”. Šī diskusija palīdzēs apkopot idejas, pieredzi, līdz šim paveikto un palīdzēs radīt kopīgi izstrādātu un vienotu vīziju par Daugavpils cietokšņa tālāko attīstību. Diskusijas dalībniekus uzrunāja VAS „Valsts nekustamie īpašumi” valdes priekšsēdētāja Baiba Strautmane un Daugavpils Domes priekšsēdētāja Žanna Kulakova.

    Lasīt vairāk
  • 07-02-2013

    Daugavpils novada TIC «Balttour» popularizēs Daugavpils pilsētas un novada tūrisma potenciālu

    Starptautiskajā tūrisma izstādē „Balttour 2013” kas šogad norisināsies jau 20 reizi un apmeklētājus gaidīs   no 8. līdz 10.februārim, Daugavpils novada tūrisma informācijas centrs piedalīsies Latgales reģiona stendā, kurā Latgales tūrisma iespēju daudzveidību, gastronomisko tūrismu, kultūras mantojumu, tradīcijas, dabu, īpašos cilvēkus un valodu prezentēs 19 Latgales novadi un pilsētas kopā ar Utenas reģiona (Lietuva), Vitebskas (Baltkrievija) un Pleskavas apgabala (Krievija) tūrisma speciālistiem.

    Lasīt vairāk
  • 07-02-2013

    Žanna Kulakova par pārbaudēm, kuras Daugavpilī veica KNAB darbinieki

    Lasīt vairāk
  • 07-02-2013

    Diskusija „Daugavpils cietokšņa attīstības perspektīvas”

    Valsts akciju sabiedrība „Valsts nekustamie īpašumi”, sadarbojoties ar Daugavpils pilsētas domi un Valsts kultūras pieminekļu aizsardzības inspekciju, 2013.gada 7.februārī Daugavpils Marka Rotko mākslas centrā, (Artilērijas arsenāla ēkā, Mihaila ielā 3 Daugavpils cietoksnī) rīkos diskusiju „Daugavpils cietokšņa attīstības perspektīvas”. Šī diskusija palīdzēs apkopot idejas, pieredzi, līdz šim paveikto un palīdzēs radīt kopīgi izstrādātu un vienotu vīziju par Daugavpils cietokšņa tālāko attīstību.

    Lasīt vairāk
  • 06-02-2013

    Ar skatu uz pilsētu 05.02.2013. (VIDEO)

    2011. gadā aizsāktā tradīcija- apsekot pilsētas saimniecības objektus turpinās. 1. februārī Žanna Kulakova  kopā ar komunālās sfēras kuratoru vietnieku Vjačeslavu Širjakovu apmeklēja vairākus objektus. Domes vadība apmeklēja uzņēmumu „Daugavpils ūdens”, divas pilsētas pirtis, kas ir uzņēmuma „SPK”  pārziņā, un apskatīja vietas, kur  varētu uzstādīt sporta inventāru. Par to- kārtējā raidījumā "Ar skatu uz pilsētu"

    Lasīt vairāk
  • 06-02-2013

    Labdarības pasākums „Īpašā spēle” (VIDEO)

    Jaunatnes departaments sadarbībā ar Daugavpils jauniešu sporta un aktīvas darbības organizācijām rīkoja labdarības pasākumu „Īpašā spēle”, kas bija domāts Daugavpils 1.speciālās pamatskolas audzēkņu atbalstam, rūpējoties par to, lai jauniešiem būtu viss nepieciešamais sporta inventārs sporta nodarbībās. 

    Lasīt vairāk
  • 06-02-2013

    Par pārbaudēm, kuras Daugavpilī veica KNAB darbinieki

    Piektdien, 1. februārī Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja (KNAB) darbinieki telefoniski informēja Daugavpils pilsētas domes izpilddirektoru Andreju Kursīti par operatīvām darbībām, kuras viņi veic PAS „Daugavpils siltumtīkli”. Andrejs Kursītis bija uzaicināts būt klāt dokumentu izņemšanā uzņēmumā un pilsētas domē. KNAB darbinieki nesniedza nekādu informāciju pašvaldībai par savām darbībām.

    Lasīt vairāk
  • 06-02-2013

    Izglītības un kultūras jautājumu komiteja

    Lasīt vairāk