Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Ziņu arhīvs

Ziņu arhīvs



  • 10-07-2012

    Divu jauno bērnu rotaļu laukumu aprīkojums uzstādīts

    Jauni bērnu rotaļu laukumi izveidoti Slavas skvērā un Viduspoguļankā. Tur aprīkojums jau uzstādīts un laukumus var lietot.
    Trešais jaunai s bērnu rotaļu laukums tiks ierīkots Ruģeļos. Komunālās saimniecības pārvaldes komunālinženiere Oksana Grigorjeva pastāstīja, ka Ruģeļos ir jāaizber katlavāns. To izdarīs, kad sāksies A-13 tranzītielas rekonstrukcija, kad būs pieejams materiāls ar ko to aizbērt. Kad laukums  tiks izlīdzināts, tad arī uzstādīs rotaļu aprīkojumu.

    Lasīt vairāk
  • 10-07-2012

    Ceturtdien „Daugava” aizvadīs Eiropas līgas maču

    Ceturtdien plkst. 19:00 „Daugavas” stadionā Eiropas līgas 1. kvalifikācijas kārtas atbildes spēli aizvadīs Daugavpils „Daugava”, tiekoties ar vienu no vadošajiem Lietuvas klubiem Marijampoles „Sūduva”.

    Lasīt vairāk
  • 10-07-2012

    Izsludināts iepirkums par būvuzraudzību projekta „Daugavpils pilsētas tramvaju transporta infrastruktūras renovācija” ietvaros

    2012.gada 10.jūlijā AS „Tramvaju uzņēmums” izsludināja  iepirkumu „Būvuzraudzība ERAF projekta „Daugavpils pilsētas tramvaju transporta infrastruktūras renovācija ietvaros” iepirkuma identifikācijas Nr. ASTU/2012/01/ERAF. 

    Lasīt vairāk
  • 10-07-2012

    Žurnālistus iepazīstināja ar topošo Rotko mākslas centru

    Par cik žurnālistiem bieži rodas jautājumi saistībā ar Rotko mākslas centru, ko būvē cietoksnī, žurnālistiem tika rīkots izbraukums uz cietoksni, kur Rotko centra vadītājs Aleksejs Burunovs un centra darbinieki izrādīja telpas, kur notiek būvdarbi, pastāstīja par to, kas tiek plānots šajā ēkā.

    Lasīt vairāk
  • 10-07-2012

    Sakarā ar hidraulisko pārbaudi pārtrauks siltumenerģijas padevi LKM ”Čerepovo” siltumapgādes zonā

    Sakarā ar hidraulisko pārbaudi no šā gada 16.jūlija plkst.00 līdz 17.jūlijam plkst.16 tiks pārtraukta siltumenerģijas padeve LKM ”Čerepovo” siltumapgādes zonā esošajām dzīvojamajām mājām:

     

    Lasīt vairāk
  • 09-07-2012

    Iedzīvotāji tiks savlaicīgi informēti par darbu sākšanos 18. Novembra ielā

    Daugavpils Domes priekšsēdētājas vietnieks Vjačeslavs Širjakovs informēja, ka šobrīd notiek sagatavošanas darbi, lai varētu sākt būvdarbus 18. Novembra ielā projektā Tranzītielas A-13 rekonstrukcija Daugavpils pilsētas teritorijā.

    Būvdarbi vienlaicīgi tiks uzsākti vairākos ielas posmos. Kā skaidroja Vjačeslavs Širjakovs lielākās raizes sagādā gaisa tilta rekonstrukcija un satiksmes organizēšana būvdarbu laikā. Satiksmes organizēšana tiks rūpīgi pārdomāta un iedzīvotāji savlaicīgi saņems informāciju un kustības shēmas remontdarbu laikā.

    Lasīt vairāk
  • 09-07-2012

    Pašvaldība seko tam, lai Cēsu ielas iedzīvotājiem netiktu atslēgta elektrība

    28. jūnijā Daugavpils Domē notika sanāksme. Tās uzdevums bija atrisināt esošo problēmu. Lieta ir apstāklī, ka ar 1. jūliju šo māju iedzīvotāji varēja palikt bez elektrības. Uz šo brīdi elektrība nav atslēgta, bet ēku apsaimniekotājs SIA „Pilots D” un tiesiskais valdītājs Valsts privatizācijas aģentūra līdz šim nav sakārtojuši šo jautājumu, tāpēc pašvaldība turpina darbu ar viņiem arī ar atbildīgajām ministrijām, lai cilvēki beidzot varētu justies droši.

    Lasīt vairāk
  • 09-07-2012

    Domes vadība aicina aktīvāk iesaistīties māju siltināšanas projektā

    Uzņēmuma DzKSU vadītājs Andris Švirksts preses konferencē informēja par veiksmīgi realizētu projektu Kandavas ielā 4. Uz šī piemēra tika sniegta informācija par darbu gaitu, paveikto un iedzīvotāju ieguvumiem projekta realizācijas gaitā.

    Mājas siltināšanas darbi sākas šī gada janvārī. Kopējās izmaksas ir 253 tūkst. lati. 80% ir Domes līdzfinansējums, 20% dzīvokļu īpašnieku finansējums. Dzīvokļu īpašnieku daļa ir 50 tūkst. lati. 

    Lasīt vairāk