Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Ziņu arhīvs

Ziņu arhīvs



  • 11-07-2012

    Daugavpils mākslas vidusskolas "Saules skola" 2012. gada audzēkņu kvalifikācijas darbu izstāde

    Daugavpils NOVADPĒTNIEĪBAS UN MĀKSLAS MUZEJĀ (Rīgas iela 8) būs apskatāma Daugavpils mākslas vidusskolas „Saules skola” 2012. gada audzēkņu kvalifikācijas darbu izstāde.

    Izstādes atklāšana 12.07.2012. plkst. 14.00.

    Izstādi varēs apmeklēt no 2012. gada 12. jūlija līdz 24. augustam.

    Lasīt vairāk
  • 11-07-2012

    Speciālisti no Moldovas aizgūst Daugavpils un Latgales pieredzi

    11. jūlijā Daugavpilī viesojas Moldovas delegācija. Tie ir Moldovas Ziemeļu reģiona attīstības politikas un Reģionālās attīstības un celtniecības ministrijas speciālisti, kuri vēlas aizgūt Latvijas pieredzi reģionu attīstības jomā.

    Viesus laipni uzņēma Māla mākslas centrs Keramiķis Jānis Saikovskis izrādīja viesiem telpas, pastāstīja par projektu un pat demonstrēja podnieka darbu. Viesiem ļoti iepatikās Latgales keramika, īpaši krāšņie svečturi.

    Lasīt vairāk
  • 10-07-2012

    DAUGAVPILIEŠI KUPAĻJE SVĒTKOS VITEBSKĀ

    Šī gada saulainajā 7. jūlijā dienā Vitebskas  atpūtas parka stāvajos Daugavas krastos Daugavpils Latviešu kultūras centra radošie kolektīvi kopā ar Vitebskas tautas mākslas kolektīviem un iedzīvotājiem svinēja baltkrievu tautas svētkus „Kupaļje”, kas identiski mūsu Jāņiem.

    Daugavpilieši dziedāja jāņudziesmas un rādīja latviešu danču programmu. Kopā ar Latvijas konsuli Vitebskā Dagniju Lāci-Ati mācīja pīt vainagus, stāstīja par jāņuzāļu maģisko spēku un to iedarbību uz dabu un cilvēku dzīvi. 

    Lasīt vairāk
  • 10-07-2012

    Tradicionālais Starptautiskais festivāls „Laimīgā ģimene” Daugavpilī

    26.augustā Daugavpilī notiks tradicionālais Starptautiskais festivāls „Laimīgā ģimene”. Daugavpils pilsētas domes Sociālo lietu pārvalde organizē šo festivālu jau sesto reizi, un šajā gadā pasākums tiks veltīts labsirdībai un paaudžu solidaritātei.

    Lasīt vairāk
  • 10-07-2012

    Vitālijs Azarevičs Domes vārdā apsveica Larisu Koževņikovu jubilejā

    10. jūlijā Daugavpils Domes priekšsēdētājas 1. vietnieks Vitālijs Azarevičs devās uz Daugavpils 6. vidusskolu, lai sveiktu jubilejā skolas direktori Larisu Koževņikovu.

    Domes vārdā Azareviča kungs jubilārei pasniedza Domes pateicības rakstu par ilggadēju un radošu pedagoģisko darbu un ievērojamu ieguldījumu J. Raiņa Daugavpils 6. vidusskolas pilnveidošanā, attīstībā un sakarā ar 60 gadu jubileju.

    Lasīt vairāk
  • 10-07-2012

    Igaunijas vēstnieku pārsteidza Daugavpils sakoptība un attīstības perspektīvas

    10. jūlijā Daugavpili apmeklēja Igaunijas vēstnieks Latvijā Mati Vārmans. Kopā ar vēstnieku ieradās arī vēstniecības un Igaunijas biznesa pārstāvji. Daugavpils Domē vēstnieku uzņēma Domes priekšsēdētāja Žanna Kulakova.

     

     

    Lasīt vairāk
  • 10-07-2012

    No ceturtdienas sāks tirgot biļetes uz Rīgas „Dinamo” spēli Daugavpilī

    No 12. jūlija Daugavpils Ledus halles kasēs būs iespēja iegādāties biļetes uz Rīgas „Dinamo” un Minskas „Dinamo” 3. augusta spēli Daugavpilī.

     Rīgas „Dinamo” jau otro reizi, gatavojoties jaunās sezonas sākumam, viesosies Daugavpilī. Līdzīgi kā 2009. gadā, arī šoreiz par sparingpartneri izvēlēts Minskas „Dinamo”. Šī būs pirmā rīdzinieku pārbaudes spēli pirms 2012./2013. gada Kontinentālās Hokeja līgas sezonas sākuma.

     Biļetes visi hokeja cienītāji varēs iegādāties no ceturtdienas Daugavpils Ledus halles kasēs. Kases strādās laikā no 14:00 līdz 19:00. Biļešu cenas būs pieci (stāvvietas) un desmit (sēdvietas) lati. 

    Lasīt vairāk
  • 10-07-2012

    Daugavpili apmeklēs Moldovas delegācija

    11. jūlijā Daugavpili apmeklēs Moldovas delegācija. Tie ir Moldovas Ziemeļu reģiona attīstības un Reģionālās attīstības un celtniecības ministrijas  speciālisti, kuri vēlas aizgūt Latvijas pieredzi reģionālajā attīstībā. Moldovas delegācija Latvijā uzturas no 10.-12. jūlijam.  Rīgā delegāciju uzņem Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrija. Daugavpilī Moldovas speciālisti strādās Māla mākslas centrā no plkst. 11.00. līdz plkst. 12.30. Ar viesiem pieredzē dalīsies Latgales plānošanas reģiona, Daugavpils Domes, Rēzeknes brīvās ekonomiskās zonas speciālisti. Moldovas delegācija apmeklēs Daugavpils Ziemeļu industriālo zonu, divus Daugavpils uzņēmumus un Cietoksni.

    Lasīt vairāk