Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Ziņu arhīvs

Ziņu arhīvs



  • 09-07-2012

    ANIMĀCIJAS MEISTARDARBNĪCAS

    LKKF atbalstītās Latgales kultūras programmas ietvaros Daugavpils Māla mākslas centrā norisināsies animācijas meistardarbnīcas, kuru laikā dalībnieki tiks iepazīstināti ar aizraujošu, ekoloģisku, unikālu reģiona kultūras mantojumu - rūdīto ‘Baltijas raku’ keramiku, kuras nogatavināšana notiek raudzētu rudzu miltu šķidrumā. Projekta ietvaros tiks kurināti cepļi, būs vērojams rūdīšanas process, jaunie, topošie un sevi jau apliecinājušie talantīgie mākslinieki pieredzējušu animatoru vadībā veidos, zīmēs, darinās. 

    Lasīt vairāk
  • 09-07-2012

    Daugavpils gatavojas II Starptautiskajam Investīciju forumam

    9. jūlijā pie Domes priekšsēdētājas vietnieces Līvijas Jankovskas sanāca Investīciju foruma rīcības komiteja. Foruma rīkošanā Daugavpils Dome sadarbojas ar Latgales plānošanas reģionu un Tirdzniecības un rūpniecības kameras Daugavpils nodaļu

    Lasīt vairāk
  • 09-07-2012

    Latvijas 3. Olimpiādē Daugavpils komanda izcīnīja 3. vietu

    No 6. līdz 8. jūlijam Liepājā norisinājās Latvijas 3. Olimpiāde, kurā sekmīgi nostartēja Daugavpils sportisti. Kopsummā tika iegūta 51 medaļa, kas deva trešo vietu pilsētu kopvērtējumā. 

    Latvijas 3. Olimpiāde nedēļas nogalē pirmo reizi norisinājās Liepājā (atsevišķi sporta veidi norisinājās arī citās pilsētās). Savus sportistus šīm sacensībām deleģēja vairāk nekā 100 komandas un to kopējais skaits sasniedza teju četrus tūkstošus.

    Lasīt vairāk
  • 09-07-2012

    Domes vadība uzrakstīja līdzjūtību Krievijai

    9. jūlijā Krievijā ir sēru diena sakarā ar Krasnodaras apgabalā plūdu laikā bojāgājušajiem iedzīvotājiem un sakarā ar  Krievijas svētceļnieku bojāeju autoavārijā. 9. jūlijā Daugavpils Domes vadība devās uz Krievijas ģenerālkonsulātu, kur uzrakstīja līdzjūtību sakarā ar traģiskajiem gadījumiem un daudzajiem upuriem.

    Lasīt vairāk
  • 09-07-2012

    Daugavpils pilsētas domes kārtēja sēde

    Lasīt vairāk
  • 09-07-2012

    Par Latvijas čempionu kļūst Bogdanovs

    Latvijas atklātajā čempionātā spīdvejā uzvaru izcīnījis Maksims Bogdanovs, kurš papildbraucienā apsteidza poli Miroslavu Jabloņski un Kjastu Podžuku. Junioru konkurencē uzvara Andžejam Ļebedevam. 

    Lasīt vairāk
  • 09-07-2012

    Uzmanību! Ūdensapgādes pārtraukums

    2012. gada 09. jūlijā, no plkst. 8-30 līdz plkst.18-00, sakarā ar noslēdzošās armatūras nomaiņu būs pārtraukta ūdens padeve šādām ēkām Cietokšņa  mikrorajonā :


    Lasīt vairāk
  • 09-07-2012

    Jūlija peldūdens kvalitātes pārbaužu rezultāti Latgalē – atļauts peldēties visās oficiālajās peldvietās

    Veselības inspekcija informē, ka pēc 3. un 4. jūlijā veiktajām peldūdens kvalitātes pārbaudēm peldēties atļauts visās Latgales oficiālajās peldvietās. Šogad palielinājies to pašvaldību skaits, kuras ir organizējušas un finansējušas paraugu ņemšanu peldvietās, kuras nav iekļautas Ministru Kabineta noteikumos kā oficiālās peldvietas. 

    Lasīt vairāk