Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Ziņu arhīvs

Ziņu arhīvs



  • 30-12-2011

    Laimīgu Jauno 2012.gadu!

    Kāpjot pāri gadu mijas slieksnim ņemsim līdzi tikai gaišas domas, veiksmes stāstus, labos piemērus un darbus!

    2011. gads drīz aizies vēsturē. Izvērtējot gada rezultātus ir jāatzīst, ka 2011. gads bija attīstības gads. Mums kopā daudz ir izdevies paveikt, bet daudz kas vēl ir jāizdara. Mūsu pilsētā ir jauni ceļi, labākais Baltijā autotransporta mezgls. Paliks atmiņā arī Pilsētas svētki, kas bija veltīti bērniem un jauniešiem, tātad mūsu nākotnei. Daugavpils sevi skaļi pieteica ar pirmo Latvijā Starptautisko investīciju forumu, bet šobrīd Vienības laukumā svētku rotā mirdz Latvijā krāšņākā egle! Katrs no mums aizejošo gadu atcerēsies ar kaut ko labu, ar savai ģimenei, pilsētai, valstij nozīmīgu notikumu. Jaunajā gadā ņemsim līdzi tikai pašu labāko, atstājot vecajā gadā neveiksmes un pārdzīvojumus.

    Daugavpils pilsētas domes vārdā  es sirsnīgi sveicu visus Daugavpils iedzīvotājus  Jaungada svētkos! Novēlu stipru veselību, laimi jūsu ģimenēm, mīlestību, labklājību, panākumus visos darbos!
    Lai visi sapņi piepildās, lai atnāk brīnums un prieks! Lai viss mums izdodas, jo mēs zinām, ka nākotne ir mūsu rokās!
    Savai pilsētai vēlu laimīgu, veiksmīgu, panākumiem bagātu 2012. gadu!

    Daugavpils pilsētas domes priekšsēdētāja Žanna Kulakova

    Lasīt vairāk
  • 30-12-2011

    Karatē

    Daugavpilspilsētas Centra ģimnāzijas sporta zālē norisinājās divu dienu karatē turnīrs, kuru rīkojaDaugavpilskaratē akadēmija "LFSKA" ( prezidents A. Komars ).

    Turnīrā piedalījās gan karatisti no visām mūsu akadēmijas nodaļām, gan arī Lietuvas klubu audzēkņi. Organizētu un objektīvu tiesnešu darbu nodrošināja Daugavpils karatē akadēmijas "LFSKA" melnās jostas meistari - Andrejs Komars ( 6. dans ), Valērijs Kukjans, Sergejs Ivaņko, Maksims Kirejevs, Evita Miglāne - visi 2. dans, Vitālijs Goršečņikovs ( 1. dans ), kā arī labākie audzēkņi un arbitri no Lietuvas. 

    Lasīt vairāk
  • 30-12-2011

    Noslēgusies Sarkanā krusta Daugavpils komitejas rīkotā akcija

    Sarkanā krusta Daugavpils komiteja bija izteikusi iniciatīvu vākt ziedojumus dāvanām bērniem bāreņiem. 30. decembrī Daugavpils Domē notika akcijas noslēguma pasākums. Uz Domi bija aicināti bērni un viņu aizbildņi un audžuvecāki, kā arī ziedotāji, kuri arī pasniedza kārotās dāvanas bērniem.

    Lasīt vairāk
  • 30-12-2011

    Laura Bicāne piedalīsies Eirovīzijas Nacionālās atlases pusfinālā

    Kopā ar 20 Latvijas mūziķiem mūsu novadniece Laura Bicāne piedalīsies Eirovīzijas Nacionālās atlases pusfinālā. Laura uzstāsies 7. janvārī LTV1 ēterā. Daugavpils pilsētas iedzīvotāji tiek aicināti vērot atlasi un tiešraides laikā aktīvi balsot par Lauras dziesmu.

    Lasīt vairāk
  • 30-12-2011

    Daugavpils Domes darba plāns 2012. gada janvārī

    Lasīt vairāk
  • 30-12-2011

    Informācija par autobusu reisiem Jaungada svētkos

    Informācija par atceltajiem reisiem un papildreisiem:

    Lasīt vairāk
  • 29-12-2011

    Daugavpils un Vitebska aktivizē sadarbību kultūras jomā

    Š.g. decembrī Daugavpils Latviešu kultūras centrs (LKC) sadarbībā ar kultūras centru „Vitebska” (Baltkrievija) ir uzsācis projekta LLB-1-072 “Daugavpils un Vitebska: kultūras sadarbības veicināšana” realizāciju. „Tā mērķis ir pilnveidot zināšanas par Latvijas un Baltkrievijas tradicionālo kultūru, izplatīt un popularizēt tās pārrobežā, sekmēt kultūras darbinieku sadarbību”, informē projekta vadītāja Sandra Maskaļova.

    Lasīt vairāk
  • 29-12-2011

    Sporta ziņas

    Lasīt vairāk