Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

30-12-2011

Karatē


Daugavpilspilsētas Centra ģimnāzijas sporta zālē norisinājās divu dienu karatē turnīrs, kuru rīkojaDaugavpilskaratē akadēmija "LFSKA" ( prezidents A. Komars ).

Turnīrā piedalījās gan karatisti no visām mūsu akadēmijas nodaļām, gan arī Lietuvas klubu audzēkņi. Organizētu un objektīvu tiesnešu darbu nodrošināja Daugavpils karatē akadēmijas "LFSKA" melnās jostas meistari - Andrejs Komars ( 6. dans ), Valērijs Kukjans, Sergejs Ivaņko, Maksims Kirejevs, Evita Miglāne - visi 2. dans, Vitālijs Goršečņikovs ( 1. dans ), kā arī labākie audzēkņi un arbitri no Lietuvas. 

Kopumā turnīrs norisinājās uz 2 tatami dažādās vecuma grupās KATA un KUMITE kategorijās.
Turnīra pirmajā dienā notika sacensības KATA ( kompleksi ) kategorijā. Par čempioniem savās vecuma kategorijās kļuva: Mihails Frolovs, Ēriks Medņikovs, Egita Dobrovoļska, Ineta Andrjunaite, Artjoms Melehovs, Vladislavs Kaveckis, Vitālijs Andrejevs un Nikolajs Romancevičs.
Turnīra otrajā dienā tika noskaidroti stiprākie KUMITE ( cīņas ) kategorijā. Par čempioniem kļuva: Sergejs Kudlis, Ēriks Paviška, Nikolajs Romancevičs, Armands Grosbergs, Veronika Bogdanova, Neila Sventickute, Liveta Dainute, Gutis Šinkunas, Karolis Ubeika un Artūrs Reņko. Visi godalgoto vietu ieguvēji tika apbalvoti, saņemot medaļas un diplomus.
Tāpat turnīra noslēgumā tika apkopoti arī 2011. gada sasniegumi, kā arī apbalvoti paši mērķtiecīgākie un neatlaidīgākie karatē akadēmijas "LFSKA" karatisti. Par " Karatē  laureātiem - 2011 " kļuva: Vladislavs Kaveckis, Alisa Ivaņko, Ēriks Medņikovs, Mihails Špiļevojs, Irēna Medņikova un Sergejs Ivaņko.
Karatē akadēmijas "LFSKA" vadība pateicas visiem karatē entuziastiem par atbalstu un visiem vēl Laimīgu Jauno gadu!
Autors: info "LFSKA"

 

 

Informāciju sagatavoja:

Nauris Mackevičs, Daugavpils Sporta pārvalde

 




Atpakaļ