Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

29-12-2011

Sporta ziņas


„Latgales” hokejisti gadu noslēdz ar zaudējumu (29.12)

 

Gada pēdējo maču Latvijas Atklātajā hokeja čempionātā aizvadījuši „Latgales” hokejisti. Gadu miju gan nāksies sagaidīt nepārāk labā noskaņojumā, jo pret „Rīgu 95” piedzīvots zaudējums ar 2:5.

 

Šis bijis „Latgales” sestais zaudējums pēc kārtas, kaut gan visās cīņās ir bijušas iespējas arī tikt pie kāda punkta. Pēc šīs neveiksmes komanda turnīra tabulā noslīdējusi uz astoto vietu. Abus vārtus mačā ar rīdziniekiem guva viens no vadošajiem daugavpiliešu hokejistiem Antons Kuzņecovs.

 

 

Grieķu-romiešu cīņa (29.12)

 

No 27. līdz 28. decembrim Daugavpilī norisinājās Jaungada grieķu-romiešu cīņas turnīrs, kurā piedalījās vairāk nekā 80 cīkstoņi no dažādām Latvijas pilsētām.

 

Daugavpili pārstāvēja Vitālija Vērdiņa, Dmitrija Lapas un Artjoma Petkuna audzēkņi. Mūsu sportistiem izdevās iegūt četras zelta, sešas sudraba un 10 bronzas medaļas deviņās svara kategorijās.

Visvecāko dalībnieku vidū (1999.-2000. dzimšanas gads) pirmo vietu ieguva Žans Lizbovskis, bet Vladislavs Mihailovs palika otrajā pozīcijā. Trešās vietas Andrejam Poļakovam, Normundam Martinjukam un Mihailam Čemišam.

 

Jaunākajā grupā (2001. dzimšanas gads un jaunāki) par uzvarētājiem kļuva Jakovs Jakovļevs, Vasīlijs Osipovs un Vladislavs Mihailovs.

Otrās vietas Sergejam Bizņam, Žanim Garkuļam-Gurevičam, Artjomam Antonovam, Andrejam Poļakovam un Vjačeslavam Priļepko.


Trešās vietas Artūram Kiškelim, Vadimam Galkinam, Ņikitam Paškovam, Konstantīnam Bogdanovičam, Denisam Kļimko, Ņikitam Varfolomejevam un Ņikitam Kovaļovam.

 

 

Informāciju sagatavoja:

Nauris Mackevičs, Daugavpils Sporta pārvalde




Atpakaļ