Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Izglītība un zinātne » | Izglītības ziņas

Izglītības ziņas

01-12-2012

30.novembrī noslēdzās Karjeras nedēļa


Piektdien, 30.novembrī, Jaunatnes departaments organizēja noslēdzošo karjeras nedēļas dienu un visiem pilsētas skolēniem rīkoja Neformālās izglītības pasākumu „Arodskolu izaicinājums”.

Pasākums tiek organizēts jau otro gadu un jauniešu vidū ir kļuvis populārs un iecienīts, jo tas nes ne vien izglītojošu raksturu, bet tiek rīkots spēles veidā, kur jaunieši sacenšoties iepazīstas par visdažādākām profesijām, ko piedāvā apgūt pilsētas arodskolas.

 

Šogad neformālās izglītības pasākumā piedalījās 10 komandas, kur katrā bija 10 dalībnieki. Jaunieši dienas laikā apmeklēja pilsētas arodskolas, iepazinās ar katras mācību iestādes piedāvātajām mācību programmām un piedaloties spēlēs un konkursos, ko tiem sagatavoja arodskolu audzēkņi un pasniedzēji.

 

Pasākuma nogalē jaunieši sanāca kopā, lai uzzinātu gala rezultātus un kopā apsveiktu uzvarētāju komandas. Pēc visu rezultātu apkopošanas 1.vietu un maksimālo punktu skaitu ieguva Daugavpils 3.vidusskolas komanda „Premium”, 2. vietu izcīnīja Daugavpils Valsts ģimnāzijas komanda „No desmit desmit”, bet 3.vietu ieņēma Daugavpils 10.vidusskolas komanda „Evrika”!

 

 Visas dalībnieku komandas saņēma pateicības par dalību un saldumus, bet uzvarētāju komandas tika apbalvotas ar kausiem, diplomiem un patīkamām dāvanām!!!

 

Jaunatnes departaments izsaka pateicību arodskolām, kas atsaucās, palīdzēja un aktīvi piedalījās organizētajā pasākumā:

-          Daugavpils Mākslas vidusskolai „Saules skola”

-          Daugavpils Celtnieku profesionālai vidusskolai

-          Daugavpils medicīnas koledžai

-          Daugavpils Tirdzniecības profesionālai vidusskola

 

Tāpat Jaunatnes departaments pateicas visām jauniešu komandām par aktīvu piedalīšanos un izpaustu pozitīvu komandas garu!

Evita Lukša

 

Daugavpils pilsētas domes Jaunatnes departamenta

Vecākā jaunatnes lietu speciāliste




Atpakaļ