Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

27-02-2015

Baltijas Karatē čempionāts


21. februārī Lietuvas pilsētā Panevēžā norisinājās XXI Baltijas valstu karatē čempionāts. Tajā piedalījās vairāk kā 300 karatisti no 27 Lietuvas, Latvijas, Baltkrievijas un Krievijas karatē klubiem. Daugavpili čempionātā pārstāvēja Daugavpils Karatē Akadēmijas „LFSKA” (prezidents A. Komars, 6. dans) audzēkņi. Turnīrs notika CIDO arēnā, uz 6 tatami, dažādās vecuma kategorijās KATA (kompleksi) un KUMITE (divcīņa) disciplīnās. Grūtā  cīņā komandu kopvērtējumā „LFSKA” komandai izcīnīta augstā 6. vieta, tikai par dažiem punktiem atpaliekot no līderu trijnieka un apsteidzot daudzus ievērojamus Baltijas valstu karatē klubus. Lielāko ieguldījumu kopējā rezultātā deva godalgoto vietu ieguvēji: Ēriks Medņikovs – 1. vieta Kata un 2. vieta Kumite, Vinsents Sivačovs – 1. vieta Kumite, Dmitrijs Zvonkovs – 1. vieta Kumite, Renāte Zimova – 2. vieta Kata un 2. vieta Kumite, Margarita Šuļina – 2. vieta Kata un 3. vieta Kumite, Vladislavs Kaveckis – 3. vieta Kata. Aleksandras Petrovskas, Edvarda Juršena un Mihaila Sazonova izcīnītās 4. vietas Kata arī deva punktus komandas kopējā rezultātā.

Lielu pateicību no organizatoru puses izpelnījās Akadēmijas „LFSKA” meistari: M. Kirejevs, V. Kukjans, M. Špiļevojs, I. Medņikova un J. Orehs par kvalificētu un objektīvu tiesnešu darba nodrošināšanu turnīrā.

Čempionāta noslēguma sanāksmē Andrejs Komars ar Lietuvas un Baltkrievijas karatē federāciju prezidentiem apsprieda svarīgus tālākās sadarbības  jautājumus.

Tuvākajā laikā Daugavpils karatistiem paredzētas daudzas atbildīgas sacensības, galvenās : Kenneta Funakoši (10. dans, ASV) seminārs un turnīrs Vroclavā (Polija), Pasaules karatē čempionāts Rīgā un Starptautiskais Karatē čempionāts „Daugavpils Fortress” Daugavpilī, kas notiks 7. jūnijā Daugavpils 740 gadu jubilejas svinību ietvaros.

Karatē Akadēmijas „LFSKA” administrācija pateicas visiem sportistiem un viņu ģimenēm,  partneriem par mērķtiecību un atbalstu!




Atpakaļ