Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

06-01-2015

Karatē. 2014. gada kopsavilkums


Daugavpils Krievu vidusskolā-licejā notika svinīgs pasākums, kas veltīts Daugavpils Karatē Akadēmijas „LFSKA” svarīgāko notikumu apkopojumam par 2014. gadu. 

Pasākums sākās ar īpašu svētku karatē nodarbību, ko vadīja Akadēmijas prezidents un galvenais skolotājs Andrejs Komars (6. dans), un kurā piedalījās gandrīz visi Meistari un audzēkņi no Akadēmijas „LFSKA” dažādām nodaļām.

Apkopojot gada notikumus, tika uzsvērts, ka 2014. gadā Daugavpils Karatē svin 35 gadu Jubileju un līdz ar to lielākā daļa pasākumu šajā gadā tika veltīti šim notikumam.

Savā runā Andrejs Komars pastāstīja par galvenajiem karatē attīstības etapiem un mūsu karatistu panākumiem 35 gadu ilgajā karatē vēsturē, kā arī atzīmēja, ka mūsdienu karatē, kas balstās uz tradicionālām austrumu cīņas vērtībām, attīsta un nostiprina audzēkņos stipru un mērķtiecīgu raksturu, harmoniski attīsta fiziski un tuvina austrumu kultūras un filozofijas noslēpumainajai pasaulei, ir kļuvis ne tikai par spilgtu un populāru sporta veidu, bet arī par interesantu un aizraujošu nodarbošanos dažāda vecuma cilvēkiem.

Pasākuma turpinājumā tika nosaukti svarīgākie Karatē Akadēmijas „LFSKA” sasniegumi 2014. gadā. Kā galvenie, protams, ir divu Starptautisku Karatē turnīru organizēšana Daugavpilī: „Daugavpils Fortress”, kur mūsu Akadēmija izcīnīja galveno balvu „Grand Prix Daugavpils Fortress” un „Baltic Funakoshi Cup”, kur mūsu karatistiem izcīnītas 6. pirmās vietas un divi Speciālie Kausi. Tāpat arī tika atzīmēti Akadēmijas sportistu veiksmīgi starti dažāda līmeņa Latvijas un citu valstu rīkotajos turnīros, veiksmīga sadarbība ar Latvijas un Starptautiskām karatē organizācijām, statusa attīstība, Akadēmijas sabiedriskās un informatīvās attīstības veicināšana un daudzi citi notikumi.

Svinīgi tika pasniegti audzēkņu sertifikāti jaunajiem karatistiem, kas gada nogalē veiksmīgi nokārtoja KYU (audzēkņu līmeņi karatē) eksāmenus, kam tiek piešķirta arī starptautiska akreditācija.

Visi, kas uzsāka savu ceļu karatē Akadēmijā „LFSKA” 2014. gadā, kā arī visi pasākuma viesi, saņēma piemiņas dāvanas.

Pasākuma noslēgumā Andrejs Komars pateicās visiem Akadēmijas Meistariem, Audzēkņiem un viņu ģimenēm par Progresu un Uzticību Karatē ideāliem un principiem. Īpaša pateicība Daugavpils pilsētas domei, Daugavpils pilsētas Sporta pārvaldei, visiem Partneriem un Sponsoriem par sadarbību un atbalstu!

Pasākuma noslēgumā visi sapulcējušies mielojās ar Jubilejas torti, kā arī visus priecēja Daugavpils Karatē 35 gadu Jubilejai veltītais svētku salūts, kas izgaismoja debesis Mūžīgas Slavas skvērā.

             Daugavpils Karatē Akadēmija „LFSKA” sveic visus ar Jauno 2015. gadu! Visiem vēlam Labsirdību un Labklājību!

Plašāka informācija par Akadēmijas „LFSKA” darbību 2014. gadā pieejama tās mājaslapā www.karateshotokan.lv sadaļā Kopsavilkums.

 

Autors: info „LFSKA




Atpakaļ