Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

19-12-2014

Daugavpils Domes vadība vēlēja panākumus starptautiska volejbola turnīra dalībniekiem


Četras dienas Daugavpilī ritēs Austrumeiropas zonālās asociācijas čempionāts volejbolā meitenēm, kurā piedalīsies deviņu valstu komandas. 19. decembrī ar komandu pārstāvjiem Domē tikās Daugavpils Domes priekšsēdētājs Jānis Lāčplēsis un 1. vietnieks Jānis Dukšinskis.

Jānis Lāčplēsis uzsvēra, ka šādi turnīri tuvina valstis, tāpēc novēlēja iegūt jaunus draugus, lai par Daugavpili ir tikai labi iespaidi. Volejbola tradīcijas pilsētā ir senas, šo sporta veidu mīl, tāpēc ir arī daudz līdzjutēju. Daugavpils Domes vadība pateicās Latvijas volejbola federācijai par iespēju Daugavpilij rīkot šīs sacensības.

Domes priekšsēdētāja 1. vietnieks Jānis Dukšinskis aicināja baudīt ne tikai jauku sportisku atmosfēru, bet arī bagāto kultūras piedāvājumu un interesantos tūrisma objektus Daugavpilī.

Austrumeiropas Volejbola zonālās asociācijas čempionāts (EEVZA) ir vērienīgākās jauniešu volejbola sacensības visās iesaistītājās valstīs. Daugavpilī būs iespēja klātienē vērot deviņu valstu U17 meiteņu izlases – Latvija, Lietuva, Igaunija, Krievija, Azerbaidžāna, Gruzija, Baltkrievija, Polija, Ukraina.

Var droši apgalvot, ka šīs ir vērienīgākās volejbola sacensības Daugavpilī daudzu gadu laikā. Sacensības notiek no 18.-21. decembrim.

Sabiedrisko attiecību nodaļa.




Atpakaļ