Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

26-09-2014

Domē sveica Anastasiju Grigorjevu


Pirmo pasaules čempionāta medaļu savā karjerā izdevies izcīnīt cīkstonei Anastasijai Grigorjevai, kura Uzbekistānā svara kategorijā līdz 63 kilogramiem ieņēma trešo vietu. 25. septembrī sportisti un viņas treneri uzņēma Daugavpils Domē. Anastasiju sveica Domes priekšsēdētājs Jānis Lāčplēsis, Sporta pārvaldes, Olimpiskā centra un cīņas federācijas vadība.

Jānis Lāčplēsis izteica pateicību par paveikto, bet priekšā ir vēl augstākas virsotnes- Olimpiskās spēles. Jānis Lāčplēsis solīja pašvaldības atbalstu arī turpmāk. Tika pasniegti Domes Goda raksti un izteikti daudz laba vēlējumi.

Anastasija Grigorjeva pateicās Domei par jaunu treniņu vietu  Olimpiskajā centrā, bez tam Domes deputāti nobalsoja par cīņas paklāja iegādi un piešķīra 5,9 tūkst. eiro. Vēl vienu paklāju cīkstoņiem dāvās Olimpiskais centrs. Visi atzina, ka tikai kopīgiem spēkiem var gūt arī jaunus panākumus. Sportiste atzina, ka no pašvaldības ir milzīgs atbalsts, gan materiāls, gan arī morāls. Beidzot ir sadzirdēti lūgumi un nodrošināts normāls treniņu process. 

Grigorjeva uz Taškentu devās ar Eiropas čempiones titulu, tomēr nelielu piesardzību radīja pirms vairākiem mēnešiem gūtais savainojums. Diemžēl arī izloze bija ļoti neveiksmīga, jo Grigorjeva trāpījās vienā zarā ar galvenajām konkurentēm. Bet mūsu sportiste izturēja un parādīja stipru raksturu.

Grigorjevai tā ir pirmā pasaules čempionāta medaļa. Līdz šim trīs reizes izdevās iegūt Eiropas čempionāta zelta medaļas.

Sabiedrisko attiecību nodaļa.




Atpakaļ