Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

26-07-2011

Sporta ziņas


Pludmales volejbols (26.07)

Daugavpils čempionāta pludmales volejbolā svētdien aizvadīts trešais posms, pēc kura noskaidroti visi finālposma dalībnieki.

 

„Dautkom” kausa izcīņas trešais posms kopumā sapulcināja ap 40 pāriem, kuri sacentās vīriešu un sieviešu konkurencē. Starp vīriem uzvara tika Maksimam Sergejevam un Andrejam Gendelim, kuri pārliecinoši pārspēja Jāni Bikši un Nauri Pulksteni. Trešā vieta Modrim Dzenim un Valdim Stalidzānam.

 

Starp dāmām nepārspējams izrādījās duets Darja Siņakova/Anastasija Donika. Otrā pozīcija Anastasijai Kravčenko pārī ar Elvitu Dolotovu, bet trešās bija Iluka Urka ar Vitu Školinu.

 

Nākamais un noslēdzošais posms norisināsies 13. augustā.

 

Triatlonisti startēja Dobelē (26.07)

Daugavpils triatlonisti svētdien piedalījušies „Zemgales kausā” triatlonā, kurā tika pie vairākās godalgām.

Šoreiz dalībniekiem nebija jāveic olimpiskā triatlona distance, jo jāpeld bija „tikai” 750 metri, ar riteni jānobrauc 20 kilometri, kā arī jānoskrien vēl pieci. Labāko rezultātu no mūsējiem sasniedza Oļegs Andrejevs, kuram trešā vieta. Starp dāmām trešā pozīcija Anitai Ļebedevai, bet Raivis Voitāns bija labākais starp jauniešiem. Otrā vieta šajā grupā Artūram Spruktam. Ceturtais Timurs Mamedovs, bet starp visjaunākajiem dalībniekiem Gļebam Šaķeļam otrā vieta.

 

50+ veterānu grupā Anatolijs Levša ieņēma pirmo vietu, kā arī septīto vietu starp elites pārstāvjiem. No veterāniem vērts izcelt arī Aivaru Uzulu, kuram otrā vieta 40+ grupā. 60+ grupā šo panākumu atkārtoja arī Viktors Kuhaļskis.

 

 

 

 

Informāciju sagatavoja:

Nauris Mackevičs, Daugavpils Sporta pārvalde




Atpakaļ