Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

26-06-2014

Daugavpils mākslas vingrotājām – divi goda pjedestāli


Sekmīgi, izcīnot divus pilnus medaļu komplektus, 20.jūnijā Rīgā, Latvijas Sporta pedagoģijas akadēmijā notikušajās sacensībās mākslas vingrošanā startēja Daugavpils Vingrošanas Olimpiskā centra mākslas vingrotājas, informē Vingrošanas Olimpiskā centra vadītājs un treneris Aivars Plāte.

Startējot vingrojumā bez priekšmeta un ar lecamauklu 1.vietu izcīnīja Telma Hanzena, 2.vietā ierindojās Alise Larionova, bet 3.vietā - Alise Moiseja. Šajā vingrojumā sacensībās Daugavpils Vingrošanas Olimpisko centru pārstāvēja arī Aīda Ošmjanska, Daniela Vaidere, Valērija Sloboda, Polina Kahanova, Marija Sokolova un Jekaterina Maksimova.

Vingrojumā ar apli un ar lecamauklu vislabāk veicās Darjai Baltinai, 2.vietā ierindojās Kasandra Amirova, bet 3.vietā - Linda Daniela Ivanova. Vēl no Daugavpils šajās sacensībās piedalījās Alise Avsejeva, Veronika Krivoguza un Darja Murigina.

Ar šim sacensībām mākslas vingrotājām sacensību sezona ir noslēgusies. „Mūsu audzēknes ir vislabākās un ar viņām ir ļoti viegli un patīkami strādāt,” atzīst Plāte. Par labo sadarbību un izturību treneru kolektīvs lielu paldies saka arī vecākiem.

Vingrošanas Olimpiskais centrs gaida un uzņem jaunus un talantīgus bērnus gan sporta vingrošanas, gan mākslas vingrošanas, gan arī vispār attīstošās vingrošanas grupās. Nodarbības notiek labi aprīkotā un modernā vingrošanas zālē Daugavpils Olimpiskajā centrā.

Vingrošanas Olimpiskais centrs Daugavpilī darbojas kopš 2010.gada septembra. Tā dibinātāji ir olimpiskais čempions sporta vingrošanā Igors Vihrovs un olimpiskais vicečempions sporta vingrošanā Jevgēņijs Saproņenko, centra vadītājs ir ilggadējs Latvijas izlases treneris Aivars Plāte.

Informāciju sagatavoja:

Harijs Vucins, „13.STĀVS” SIA

e-pasts: harijs@13stavs.lv

Papildus informācija:

Aivars Plāte,Vingrošanas Olimpiskais centrs

e-pasts: aivars.plate@inbox.lv,

tālr. 29754050




Atpakaļ