Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

05-03-2014

Karatē. Jubilejas čempionāts


Lietuvas pilsētā Panevēžā norisinājās XX Jubilejas  Piebaltijas valstu Karatē Čempionāts. Tajā piedalījās vairāk kā 350 karatisti no 29 Lietuvas, Latvijas un Baltkrievijas karatē klubiem. Daugavpili čempionātā pārstāvēja Daugavpils Karatē Akadēmijas „LFSKA” (prezidents A. Komars) audzēkņi. Turnīrs notika „CIDO - ARENA” arēnā, uz 6 tatami, dažādās vecuma grupās KATA (kompleksi) un KUMITE (divcīņa) disciplīnās.

Šajā turnīrā lieliski startēja Vladislavs Kaveckis un Vinsents Sivačovs, līdz ar to arī būtiski uzlabojot savas pozīcijas „LFSKA” sporta reitingā. Vladislavs Kaveckis izcīnīja 1. vietu KATA un 3. vietu KUMITE disciplīnās, bet Vinsentam Sivačovam 1. vieta KUMITE. Mūsu Aleksandrai Petrovskai izcīnīta 3. vieta KUMITE disciplīnā.

Īpašu pateicību no čempionāta organizatoriem saņēma Akadēmijas „LFSKA” Meistari: V. Kukjans, V. Goršečņikovs, M. Špiļevojs, A. Ivanovs, I. Medņikova un J. Orehs par kvalificētu un objektīvu arbitru darba nodrošināšanu turnīrā.

Čempionāta noslēguma sanāksmē Andrejs Komars ar Lietuvas un Baltkrievijas karatē federāciju prezidentiem apsprieda svarīgus tālākās sadarbības attīstības jautājumus.

 Karatē Akadēmijas „LFSKA” administrācija pateicas visiem karatistiem un viņu ģimenēm par mērķtiecību un atbalstu!

Detalizētāka informācija pieejama Akadēmijas „LFSKA” mājaslapā: www.karateshotokan.lv

 

Autors: info „LFSKA”




Atpakaļ