Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

06-06-2012

9. jūnijā „Ghetto Games” ar pieciem sporta veidiem Daugavpils svētkos


Populārākā jauniešu ielu kultūras un sporta kustība „Ghetto Games” sestdien, 9. jūnijā ar „Ghetto Basket”, „Ghetto Dance”, „Ghetto Football”, „Ghetto Extreme” un ielu vingrošanas sacensībām viesosies Daugavpils pilsētas svētkos, rīkojot turnīrus gan pilsētas pašā centrā, gan skeitparkā un stadionā.

 

„Ghetto Games” ietvaros šajā vasarā regulāri notiek „Ghetto Basket” un „Ghetto Football’ turnīri, taču ir vairākas reizes sezonas laikā, kad vienkopus pulcējas visu sporta veidu pārstāvji. 2. jūnijā „Ghetto Games” ar plašām sportiskām aktivitātēm piedalījās Jēkabpils Jauniešu dienā, bet vasaras kulminācija tiks sasniegta no 29. jūnijam līdz 1. jūlijam „Ghetto Games festivālā Ventspilī”.

 

„Ghetto Games” un Daugavpils pašvaldības sadarbības rezultātā pirms gada tika sekmīgi īstenota „Ghetto Basket” turnīra norise pašā pilsētas centrā, bet 9. jūnijā startēs vēl vairāku sporta veidu labākās komandas un individuālie meistari. „Ghetto Games” sacensības notiks vairākās vietās - Vienības laukums, skeitparks, Rīgas iela un Daugavpils Olimpiskā centra futbola stadions.

 

„Ghetto Basket” spēles notiks Vienības laukumā. Visu vecuma grupas komandu reģistrācija no plkst. 11 līdz plkst. 12. Uzreiz pēc tam arī maču sākums.

 

„Ghetto Football” sacensības notiks DOC futbola stadionā uz mākslīgā seguma. Abu vecuma grupu dalībnieku reģistrācija no plkst. 11 līdz plkst. 12. Pēc tam arī turnīra sākums.

 

Skeitparka sporta veidu dalībnieki spēkus samēros skeitparkā. Reģistrācija no plkst. 11. līdz plkst. 12, kad arī sāksies pirmā no disciplīnām.

 

„Ghetto Dance” skatuve tiks izvietota Rīgas ielas sākumā. Reģistrācija no plkst. 10.30 līdz plkst. 11.30. Tad arī sacensību sākums.

 

Spēcīgākie vīri un dāmas pulcēsies pie ielu vingrošanas rīkiem, kas tiks izvietoti Vienības laukumā. Līdz plkst. 11 dalībnieku reģistrācija. Sacensības vairākās disciplīnās iecerētas līdz plkst. 13.30.

 

Atgādināsim, ka no 29. jūnija līdz 1. jūlijam notiks “Ghetto Games” vasaras vērienīgākais kompleksais pasākums, jo “Ghetto Games festivāls Ventspilī” pulcēs teju 1500 dalībniekus no 15 valstīm, kuri sacentīsies desmit sporta veidos. Festivāla sportiskās aktivitātes kuplinās koncerta programma, kur 30.jūnijā Ventspils Piedzīvojumu parkā notiks „Red Bull Tour Buss” jauno mūziķu konkurss, uzstāsies arī mūzikas projekts “DaGamba”, DJ „Futurecast” no Lielbritānijas un kā festivāla īpašais viesis ir paredzēts Gacho.

 

Pateicoties lielajai atsaucībai no dalībnieku puses, sadarbībā ar Rīgas, Ventspils, Daugavpils un Valmieras pašvaldībām tiek organizēti īpaši bezmaksas autobusi „Ghetto Games” dalībniekiem no šīm pilsētām uz šā gada „Ghetto Games” sezonas lielākajiem pasākumiem: 9.jūnijā Daugavpilī un no 29.jūnija līdz 1.jūlijam Ventspilī.

 

„Ghetto Games” sezonas galvenie partneri: „OKarte”, „Latvijas Universitāte”, basketbola klubs „VEF Rīga”.

 

„Ghetto Games” atbalsta: „adidas”, „Sport2000”, tipogrāfija „McĀbols”, „Mangaļi” minerālūdens, „Quiksilver”, „Parbmx.com”, „Taktika.lv”, „Contex”, Jēkabpils pilsētas Dome,  Daugavpils pilsētas dome un Sporta pārvalde, Alūksnes novada dome, Ķekavas novada pašvaldības Kultūras aģentūra, TC „Liiba”, Salaspils novada dome, Jūrmalas novada dome.

 

Informatīvi atbalsta: „Draugiem.lv”, „Tvnet.lv”, „SpinFM”, „Diena”, „Diena.lv” „Kanāls 2”, „Čas”, „Subbota”, „Novonews”, „JCDecaux”, „Sportacentrs.com”, žurnāls „Sports”.

 

Papildus informācija:

www.draugiem.lv/ghettogames

www.twitter.com/ghettogames

 

Vairāk info:

Galvenais organizators Raimonds Elbakjans, +371 28844828, raimonds@streetbasket.lv.

Sabiedrisko attiecību koordinatore Sanda Brūna, +371 29837235, sanda.bruna@gmail.com.




Atpakaļ