Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

25-05-2012

Karatē čempionāts „Daugavpils Fortress”


Daugavpils Olimpiskajā centrā norisinājās Starptautiskais bērnu – jauniešu karatē čempionāts „Daugavpils Fortress”, ko rīkoja Daugavpils Karatē Akadēmija „LFSKA” ( prezidents Andrejs Komars, 6. dans ) sadarbībā ar Daugavpils Sporta Pārvaldi un Pilsētas domi, un ar „Sport 2000”, „Martial Arts Baltic” un „Pirelli Key Point” atbalstu.

Čempionātā piedalījās vairāk kā 100 karatisti no kaimiņu valstīm, kā arī jaunie sportisti no Latgales un Daugavpils. Kopā tika sadalīti 27 godalgu komplekti dažādās vecuma grupās KATA un KUMITE kategorijās.

Visvairāk izcīnīto zelta medaļu karatistiem no karatē Akadēmijas „LFSKA” – kopā 11 čempioni! Pirmās vietas savās kategorijās izcīnīja mūsu karatisti: Nikolajs Romancevičs, Vladislavs Kaveckis, Sergejs Kudlis, Ēriks Medņikovs, Jurijs Orehs, Deniss Kuranovs, Aleksandra Petrovska un Alisa Ivaņko.

Ar īpašiem kausiem no „Pirelli Key Point” tika apbalvoti: klubs „SATORI” kā lielākā viesu komanda, Renāte Zimova ( 6 gadi ) – pati jaunākā čempionāta dalībniece, Alfonsas Valuntonis (Lietuvas Karatē Federācijas viceprezidents) - par ilgu un veiksmīgu sadarbību ar mūsu akadēmiju. Kausus saņēma arī Nikolajs Romancevičs un Liene Reute – par cīņas garu un čempionātā  sasniegtiem augstiem rezultātiem. Nikolajs un Liene arī saņēma vērtīgas balvas – „Adidas” kimono no firmas „Martial Arts Baltic” un „Sport 2000”. 

            Čempionāta svinīgajā atklāšanas ceremonijā savā uzrunā pateicības vārdus Daugavpils Sporta pārvaldes vadītājs Aleksandrs Isakovs veltīja Karatē Akadēmijai „LFSKA” un pasniedza vērtīgas balvas šī gada Eiropas čempionāta godalgu ieguvējiem: Ērikam Medņikovam, Denisam Kuranovam un Sergejam Ivaņko.

            Atklāšanas ceremonijas parādi papildināja un viesus priecēja deju kolektīva „Kukulečka” ( vadītāja Žanna Stankeviča ) uzstāšanās.

            Karatē Akadēmijas „LFSKA” administrācija pateicas čempionāta viesiem un dalībniekiem par lielisku karatē pasākumu!

 

 

Foto: kadri no čempionāta

Autors: info „LFSKA”




Atpakaļ