Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

02-04-2012

Taekvondo turnīrs Rīgā


24.martā Rīgā notika taekvondo turnīrs sportistiem iesācējiem (dalībnieku vecums 8-11 gadi, meistarības līmenis baltas-zaļas jostas), tiem kas sper savus pirmos soļus olimpiskajā taekvondo.

 

Turnīru organizēja Latvijas Taekvondo federācija. Sacensības notika divcīņās (sparingos), izmantojot mūsdienīgu elektronisku tiesāšanas sistēmu un videoierakstu ar atkārtošanas iespēju.

 

Daugavpili pārstāvēja deviņu Latgales taekvondo centra „Jitae” sportistu komanda. Mūsu kluba sportisti, kurus vada vecākais treneris Boriss Ivanovs, ar apskaužamu pastāvību kļūst par uzvarētājiem ne tikai Latvijas, bet arī starptautiskajās sacensībās. Šīs turnīrs arī nebija izņēmums. Mūsu sportisti paradīja teicamu sagatavotības līmeni un sasniedza spīdošus rezultātus. „Jitae” taekvondisti nepiekāpās nevienā cīņā ar citu Latvijas pilsētu pārstāvjiem. Vietas uz pjedestālā nācās dalīt starp savā kluba biedriem. Bez medaļām nepalika neviens Daugavpils sportists!

 

Uzvarētāju un čempionu vārdi:

1.vietas:

  1. Renāts Saveļjevs (3.vidusskolas skolnieks, svara kategorija līdz 26 kg)
  2. Romans Brukovs (15.vidusskolas skolnieks, svara kategorija līdz 29 kg)
  3. Lauris Livdāns (Saskaņas pamatskolas skolnieks, svara kategorija līdz 33 kg)
  4. Antons Vavilovs (15.vidusskolas skolnieks, svara kategorija līdz 36 kg)
  5. Māris Gedroics (10.vidusskolas skolnieks, svara kategorija līdz 40 kg)

 

2.vietas:

1.Vladimirs Muižulis (9.vidusskolas skolnieks, svara kategorija līdz 26 kg)

2. Raivo Ciematnieks (12.vidusskolas skolnieks, svara kategorija līdz 29 kg)

3. Andris Fomins (10.vidusskolas skolnieks, svara kategorija līdz 36 kg)

 

3.vieta:

1.Artjoms Figurins (15.vidusskolas skolnieks, svara kategorija līdz 29 kg)

Noslēdzoties turnīram Boriss Ivanovs, vērtējot mūsu komandas sasniegtos rezultātus, pateicās sportistiem un treneru sastāvam par ieguldītu darbu un sasniegtajiem rezultātiem. Kā arī pateicības vārdus veltīja Aleksandram Muižulim, Vitālijam Gedroicam un Jurijam Livdānam par palīdzību brauciena organizācijā.

„Galvenais neapstāties. Svarīgi saprast, ka tie ir tikai pirmie soļi. Medaļas, protams, tas ir patīkami, bet tās ir tikpat svarīgas, kā neatlaidība un čaklība nodarbību zālē. Visas galvenās uzvaras vēl ir priekšā, bet gatavoties tām vajag jau tagad”- atzīmēja Boriss Ivanovs, uzrunājot savus audzēkņus.

Sveicam arī mēs kluba trenerus, sportistus un viņu vecākus. Novēlam stipru veselību un turpināt paaugstināt meistarību! Ir patīkami zināt, ka mūsu kluba aug pienācīgā maiņa! 




Atpakaļ