Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

05-03-2012

Daugavpilī tika aizvadīts 2. Baltijas kausa etaps taekvondo


3. martā Daugavpils Olimpiskajā centrā uz trīs laukumiem tika aizvadīts Baltijas kausa 2. etaps taekvondo, kurā piedalījās sportisti no piecām valstīm.

 

Medaļas tika dalītas trīs vecuma grupās: bērni (sportisti, kuri dzimuši ne agrāk par 2001. gadu), kadeti (2000.-1998. dzimšanas gads), juniori (1997.-1995. dzimšanas gads). Sportisti sacentās sparingos un īpašajā tehnikā (sitieni uz ātrumu un spēku). Sparingos cīņas ritēja trīs raundus, kuru ilgums bija atkarīgs no vecuma grupas.

 

Atklāšanas ceremonijā piedalījās pilsētas mērs Žanna Kulakova, Sporta pārvaldes vadītājs Aleksandrs Isakovs, kā arī Latvijas taekvondo federācijas prezidents Germans Močalins. Sacensībās piedalījās ap 300 sportistiem no piecām valstīm – Krievijas, Lietuvas, Latvijas, Igaunijas un Baltkrievijas. Daugavpili pārstāvēja 25 „Jitae” kluba pārstāvji, kurus trenē Boriss Ivanovs un Aleksandrs Nuždins.

 

Daugavpiliešiem bagātīgs medaļu klāsts: piecas zelta, sešas sudraba un piecas bronzas.

 

Par čempioniem kļuva: Maksims Habarovs, Gļebs Pozņaks, Oskars Buķis, Anna Kazarinova, Aļģerts Kligulis.

 

Otrās vietas: Jēkabam Medvedevam, Vladislavam Korotkovam, Anastasijai Špandarukai, Romānam Brukovam, Oskaram Bukim, Maksimam Habarovam.

 

Trešās vietas šoreiz: Annai Kazarinovai, Vladislavam Korotkovam, Gļebam Novokšonovam, Aļģertam Kligulim un Mārim Gedroicam.

 

Sacensības tika aizvadītas labā līmenī, par ko liels paldies jāsaka visiem sportistiem, kuru cīņas bija ļoti spraigas un saistošas.

 

 

 

 

 

 


Informāciju sagatavoja:
Nauris Mackevičs, Daugavpils Sporta pārvalde

 

 




Atpakaļ