Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

28-11-2017

Taekvondo turnīrs “Astankova kauss 2017”


25. novembrī Daugavpilī norisinājās taekvondo turnīrs “Astankova kauss 2017”, kas sapulcināja ap 130 sportistus no Rīgas, Ventspils, Aizkraukles un Daugavpils.

Šīs sacensības tika veltītas austrumu cīņu meistara Aleksandra Astankova piemiņai, kas tiek uzskatīts par taekvondo tradīciju pamatlicēju Daugavpils pilsētā.

Šis turnīrs tika organizēts taekvondo sportistiem – iesācējiem bērnu, kadetu un junioru vecuma grupās. Vairāki jaunie sportisti pirmo reizi izmēģināja savus spēkus sacensībās, kas tika organizētas pilnīgi ievērojot olimpiskā taekvondo sacensību noteikumus.

Šajā turnīrā tiesāšanu nodrošināja pieaicinātie referi ar nacionālo un starptautisku kvalifikāciju.

Daugavpils taekvondo sportistu jaunā paaudze veiksmīgi turpina mūsu pilsētas šī sporta veida tradīcijas.

No piecām komandām kopvērtējumā Latgales taekvondo centra “Jitae” komanda ar lielu punktu starpību izcīnīja pirmo vietu. Otrajā vietā ierindojās Rīgas komanda. Bronzas medaļas – Rēzeknes izlases komandai.

Sacensību organizatori un dalībnieki izsaka lielu pateicību Daugavpils pilsētas Sporta un jaunatnes departamentam un Olimpiskajam centram par atbalstu turnīra organizācijā.

Latgales taekvondo centra “Jitae” audzēkņu priekšā ir šādi posmi: 9. decembrī – turnīrs “Atklātais Klaipedas čempionāts”(Lietuva), 16. decembrī – sacensības “Minskas kauss” (Baltkrievija), 23. decembrī – starptautiskais turīrs Rīgā.

Novēlām mūsu sportistiem un treneriem daudz skaistu uzvaru un turpmāko izaugsmi sporta meistarībā!

Sīkāku informāciju skatīt Latgales Taekvondo centra “JITAE” mājaslapā: www.jitae.lv

 

Informāciju sagatavoja: info „LTC JITAE”




Atpakaļ