Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

28-05-2016

Daugavpils sporta vingrotājām sekmīgs starts atklātajā čempionātā Liepājā


No 24.maija līdz 26.maijam Liepājā norisinājās atklātais čempionāts sporta vingrošanā. Sacensībās piedalījās vairāk nekā 100 vingrotājas no Rīgas, Ventspils, Liepājas un Daugavpils, kā arī viešņas no Klaipēdas un Kauņas (Lietuva), Minskas, Mogiļevas un Gomeļas (Baltkrievija) un Maskavas (Krievija).

Daugavpili sacensībās pārstāvēja Daugavpils bērnu un jauniešu sporta skolas un Vingrošanas Olimpiskā centra jaunās vingrotājas.

Startējot 4. sporta klasē, 2.vietu daudzcīņā 34 dalībnieku konkurencē izcīnīja Katrīna Jureviča. Viņai arī 2.vieta vingrojumos uz baļķa un 3.vieta atbalsta lēcienā finālā. 

Startējot 5. sporta klasē, Olga Menzorovai ierindojās 2.vietā vingrojumos uz baļķa. Savukārt Arinai Oļenovai - 3.vieta pre-junioru klasē brīvajās kustībās.

Marijai Grigorjevai - augstā 4.vieta brīvajās kustībās, bet Darjai Vasiļjevai - 7.vieta vingrojumos uz baļķa. Sportistes sacensībām sagatavoja treneri Aivars Plāte un Ingūna Turakova.


"Mūsu meitenēm izdevās ļoti veiksmīgs sezonas noslēgums. Startējot spēcīgā konkurencē kopā ar tik daudz ārvalstu sportistiem, jaunās vingrotājas ieguva vērtīgu pieredzi, kā arī parādīja sevi kā augsta līmeņa vingrotājas," atzīst Plāte.

 

Sagatavoja “13.STĀVS SIA”




Atpakaļ