Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

26-01-2016

Taekvondistiem trīs zelta un četras sudraba godalgas


23. un 24. janvārī mūsu pilsētā norisinājās vērienīgs taekvondo turnīrs „Daugavpils kauss 2016”, kurā piedalījās vairāk nekā 300 sportisti no sešām valstīm – Polijas, Latvijas, Lietuvas, Krievijas, Baltkrievijas, Somijas.

 

Daugavpili pārstāvēja 16 „Jitae” kluba audzēkņi. Sacensības norisinājās dažādās vecuma grupās uz trīs paklājiem. Daugavpils sportistu treneris Boriss Ivanovs:

 

„Sacensības izdevās kā organizatoriskā, tā arī sportiskā ziņā. Iegūtā pieredze, rīkojot Daugavpilī Eiropas čempionātu, ļoti noderēja organizatoriem, kā arī ārvalstu klubiem, kas atveda spēcīgus dalībniekus. Daugavpils nostartēja cienījami, jo 13 no 16 sportistiem izdevās iegūt godalgas. Mūsu komandai trīs zelta, četras sudraba un sešas bronzas godalgas.

 

Šajās sacensībās vienlaikus tika arī paziņoti iepriekšējā gada rezultāti. Mūsu junioru komanda kopējā ieskaitē ieņēma otro vietu. 2015. gadā par labāko junioru tika nosaukts Kirils Ivanovs, kurš uzvarēja visos Baltijas kausa posmos. Savā īpašumā viņš ieguva arī dāvanu karti 70 EUR vērtībā sporta inventāra iegādei.

 

Diemžēl aizvadītās nedēļas nogales sacensībās Kirilam jau pēc pirmās cīņas nācās izstāties, lai nesaasinātu veco traumu. Esmu pārliecināts, ka nākotnē viņu sagaida daudzas uzvaras. „Daugavpils kausā 2016”, startējot vecākajā bērnu grupā, lieliski sevi parādīja Dzintars Bogdanovs. Viņš sacentās divās dažādās svara kategorijās, kopumā aizvadīt septiņas divcīņas. Dzintaram izdevās izcīnīt pirmo un trešo vietu. Gribētos izcelt visu mūsu komandu, kas izcēlās ar cīņassparu, komandas garu un vienotību.”

 

Zelta medaļas izdevās iegūt: Dzintaram Bogdanovam (svara kategorijā līdz 32 kilogramiem), Antonam Vavilovam (līdz 57 kg), Gļebam Pozņakam (virs 65 kg). Sudrabu ieguva Deina Ulme (līdz 29 kg), Andris Fomins (līdz 55 kg), Daniils Ugarenko (līdz 59 kg), Guntars Keirs (līdz 80 kg).

 

Pie trešajām vietām tika Maksimilians Leščuks, Kirils Pavļukovs, Dzintars Bogdanovs, Kevins Konopeckis, Kirils Ivanovs un Iļja Čemis. Ārpus labāko trijnieka palika Daniils Harlamovs, Julians Vaivods un Valentīns Šakeļs.  


Informāciju sagatavoja:
Nauris Mackevičs, Daugavpils Sporta pārvalde




Atpakaļ