Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Kultūra » | Kultūras ziņas

Kultūras ziņas

24-09-2014

Daugavpils teātris dosies visizrādēs pa Latviju


Ar vairākiem iestudējumiem oktobrī  un novembra sākumā Daugavpils teātris dosies viesizrādēs ne vien pa Latgali, bet arī pa citiem novadiem un divi iestudējumi tiks nodoti Rīgas skatītāju vērtējumam.

Ar izrādi latgaliski „Dabeseibys pūddarneica” (rež. J. Jonelis) ir paredzēts lielākais viesizrāžu skaits, kad dosimies ciemos uz Līvāniem, Preiļiem, Dagdu. Oktobra izskaņā ar komēdiju „Ekstrasensa cīņa” (rež. I. Lūsis) un saulaino iestudējumu visai ģimenei „Trīs sivēntiņi un vilks Vilmārs” (rež. M. Korsiets) viesosimies Kuldīgā un Nīgrandē. Bet 5. novemrī Jelgavā būs skatāma komēdija krievu valodā „Melu detektors”(rež. I. Lūsis).

Savukārt divus Daugavpils teātra iestudējumus būs iespēja apmeklēt Rīgā. Viens no tiem, iepriekš minētais iestudējums, „Dabeseibys pūddarneica” (rež. J. Jonelis), kurš būs skatāms 8. oktobrī, Starptautiskā mazo izrāžu festivāla „Zvaigzne” ietvaros, kas norisināsies kultūras pilī „Ziemeļblāzma”. Biļetes būs pārdošana no 27. septembra, izrādes sākums 18.00. Bet 1. novembrī „Ziemeļblāzmā” būs skatāma vēl viena Daugavpils teātra izrāde - komēdija krievu valodā „Biznesa klases palāta” (rež. I. Lūsis), sākums 16.00,  biļetes jau pārdošanā  kultūras pils "Ziemeļblāzma" informācijas centrā un "Biļešu paradīze” kasēs.

Sīkāka informācija par viesizrāžu norisi un biļešu iegādi  Daugavpils teātra mājas lapā www.daugavpilsteatris.lv  un norises vietās.




Atpakaļ