Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Kultūra » | Kultūras ziņas

Kultūras ziņas

01-09-2014

Daugavpils teātra aktualitātes septembrī


Vasaras noslēgums Daugavpils teātrī nāk ar pirmajām izrādēm. Savas durvis vaļā vērsim un skatītājus sagaidīsim jau septembra vidū. Septembrī - gan izrādes dažādām gaumēm, gan atlaides.

Sezonu sāksim ar iestudējumiem krievu valodā - „Valentīna diena”, Georgija Surkova režijā un iepriekšējās sezonas pēdējo jauniestudējumu „Ļausimies seksam”, režisors Ivars Lūsis. Latgaļu dialekts skanēs 20. septembrī, iestudejumā „Dabaseibys pūddarneica”, režija - Juris Jonelis,  savukārt traģikomēdija „Emigranti” krievu valodā, Oļega Šapošņikova režijā būs skatāma 24. septembrī. Bet mēneša beigās Daugavpils teātrī ar iestudējumiem „Primadonnas”un „Biedre Zariņa” viesosies Dailes teātris.

Septembrī piedāvāsim dažādas atlaižu iespējas -

  • „Latvijas Dzelzceļnieku un satiksmes nozares arodbiedrība” (LDzSA) kartes īpašniekiem - 30% atlaide;
  • „Latvijas Pasts” darbiniekiem - 15% atlaide;
  • Lattelecom klientiem(lojalitātes programma) - 25% atlaide;

Kā arī Daugavpils teātris ir iesaistījies atbalsta programmā daudzbērnu ģimenēm, kur “3+ Ģimenes kartes” īpašniekiem iegādājoties biļetes uz teātra izrādēm būs iespēja saņemt  25% atlaide. Bet sīkāka informācija par atlaižu noteikumiem teātra mājas lapā.

Biļetes uz Daugavpils teātra septembra izrādēm var iegādāties teātra kasē (tālr.: 65426520) un internetā www.bilesuparadize.lv

Vairāk informācijas teātra mājas lapā www.daugavpilsteatris.lv




Atpakaļ