Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Kultūra » | Kultūras ziņas

Kultūras ziņas

11-10-2013

Rudens skola bērniem „Rudens – Māksla un Daba!”


Biedrība „Erfolg” ar Vācijas Republikas Iekšlietu ministrijas atbalstu organizē Rudens Bērnu skolu! 28.10.2013. – 01.11.2013.

 

Pēdējā oktobra mēneša nedēļā notiks biedrības „Erfolg” organizētā Rudens skola bērniem vecumā no 7 līdz 13 gadiem.

 

Rudens skolas tēma  ir „Rudens – Māksla un Daba”. Skolas laikā mēs vēlamies attīstīt bērnu radošās prasmes, kā arī pievērst viņu uzmanību apkārtējai dabai un aicināt izmantot to, ko sniedz bagātie Latvijas dabas materiāli.

 

                                             

 

Katru dienu visas nedēļas garumā notiks dažādas aktivitātes, kuru laikā bērniem būs iespēja veicināt savu radošo domāšanu, attīstīt fiziskās iemaņas, kā arī notiks vācu valodas nodarbības, kuru laikā bērni varēs apgūt pamatzināšanas vācu valodā, īpaši tās leksikā.

 

Rudens skolas laikā tiks nodrošinātas nodarbības brīvā dabā (attiecīgi laika apstākļiem), taču mēs centīsimies organizēt daudzveidīgās un saistošas nodarbības arī telpās.

 

Mūsu nodarbībās būs iekļautas tādas aktivitātes kā: ievērojamu Daugavpils kultūras vietu apmeklēšana – teātra apmeklējums, bērnu bibliotēka utt., kā arī rokdarbi un dziedāšana! Rudens bērnu skolas laikā tiek piedāvātas plašas iespējas bērniem!

 

Dalības maksa: 15 Ls nedēļā (cenā iekļauts : izdales materiāli, ēdināšana, ekskursijas, suvenīri).

 

Programma: Rudens skola bērniem notiks no pirmdienas līdz piektdienai no plkst. 9.00 līdz 16.00. Plkst. 12.00 ir paredzētas pusdienas. Programmā iekļautas vācu valodas nodarbības, radošās darbnīcas, pastaigas, ekskursijas, spēles.

 

Mērķauditorija: Bērni vecumā no  7 līdz 13 gadiem.

 

Laiks: 28.10.13. – 01.11.13. no 9:00-16:00 (strādājošiem vecākiem ir iespēja atvest savus bērnus agrāk, iepriekš vienojoties ar skolas organizatoriem).

 

Skolas norises vieta: Cietokšņa iela 44, Biedrības „ERFOLG” telpās. 

 

 

 

Nepieciešama iepriekšēja reģistrācija,

 

jo vietu skaits ir ierobežots!

 

 

 

Biedrība "Erfolg"

 

Cietokšņa iela 44, Daugavpils

 

Tel: 20371892, 65420019

 

erfolg@inbox.lv

 

www.erfolg.lv

 




Atpakaļ