Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Kultūra » | Kultūras ziņas

Kultūras ziņas

03-01-2013

Fotomākslinieka Jura Buklovska izstāde Latgales Centrālajā bibliotēka


2013. gada 8. janvārī plkst. 12.00 Latgales Centrālās bibliotēkas abonementā notiks fotomākslinieka Jura Buklovska izstādes „Gaisma un ēnas” atklāšana.

Autors dzimis 1949.gadā Krāslavas novada Ezerniekos. Pēc vidusskolas absolvēšanas apguva būvniecības objektu inženiera – projektētāja profesiju Sanktpēterburgā.

Ar fotografēšanas mākslu J.Buklovskis aizraujas kopš bērnības. 20.gs. 80.–90. gados J.Buklovskis darbojās fotoklubā „Latgale”, pašlaik fotomākslinieks ir fotostudijas „Ezerzeme – F” dalībnieks. Fotogrāfiju autoru saista tādas tēmas kā dabasskati, sadzīves ainas un pilsētas dzīves ritms. Kopš 1988.gada J.Buklovskis aktīvi piedalās fotoizstādēs ne tikai Latvijā, bet arī ārpus tās robežām. Vairākas autora fotogrāfijas 2008.–2009. gadā tika eksponētas konkursu izstādēs Horvātijā, Itālijā un Argentīnā. 

Kopumā izstādē „Gaisma un ēnas” būs apskatāmas gandrīz 50 fotogrāfijas, kurās gaismas un ēnu spēles uzbur brīnišķīgas dabas ainavas, burvīgas saules un mēnessgaismas rotaļas un neierastus kontrastus pilsētu ēku arhitektūrā.

 

Būsiet mīļi gaidīti!


Izstāde Latgales Centrālajā bibliotēkā būs apskatāma līdz 8. februārim.

Informāciju sagatavoja:
LCB galvenā bibliotekāre
Inese Vaivare
tālr.: 65476344
e-pasts: inese.vaivare@lcb.lv 




Atpakaļ