Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Kultūra » | Kultūras ziņas

Kultūras ziņas

26-09-2012

Izstāde „Mūsu darbi” Daugavpils Domē skatāma 2. stāva foajē


26. septembrī Domē notika ļoti īpašas izstādes atklāšana. Tā ir Daugavpils Psihoneiroloģiskās slimnīcas Mākslas studijas darbu izstāde. Atklājot izstādi Domes priekšsēdētājas 1. vietnieks Vitālijs Azarevičs atzina, ka redz ļoti dvēseliskus darbus un Domes vārdā pateicās visiem darbu autoriem. Viņš uzsvēra, ka pašvaldībai svarīgs katrs pilsētnieks, bet cilvēkiem ar īpašam vajadzībām nepieciešamas pastiprinātas rūpes, tāpēc Dome vienmēr atbalstīs tādas aktivitātes.

Vitālijs Azarevičs izteica pateicību gan slimnīcas kolektīvam, gan studijas vadītājam māksliniekam Ivo Folkmanim.

Ivo Folkmanis pastāstīja, ka studiju vada jau divus gadus un strādājot ar cilvēkiem ir pārliecinājies par to, cik īpaši ir šie cilvēku un ļoti talantīgi. Viņam liels prieks, ka šos darbus tagad var apskatīt plašs cilvēku loks, ka caur šiem darbiem slimnīcas pacienti var runāt ar sabiedrību.

Psihoneiroloģiskās slimnīcas vadītāja Sarmīte Ķikuste izteica gandarījumu par slimnīcas un Domes veiksmīgo sadarbību, pateicās par piedāvātajam telpām izstādei. Viņa izteica pateicību slimnīcas kolektīvam un visiem darbu autoriem par radošām idejām un interesantiem darbiem.

Izstāde ir ļoti svarīgs projekts, jo parāda, ka arī šie cilvēki ir mums līdzās, viņiem ir savas idejas, talanti un ir arī ko pateikt sabiedrībai, ko viņi arī dara caur saviem darbiem.

Izstāde Daugavpils Domē apskatāma līdz 30. oktobrim.

Informāciju sagatavoja Domes preses sekretāre Līga Korsaka.




Atpakaļ