Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Kultūra » | Kultūras ziņas

Kultūras ziņas

07-05-2012

Daugavpils teātrī pavasara akcija TRĪS REIZES TRĪS


Daugavpils teātris izsludina pavasara akciju – uz trim sezonas izrādēm cena visām biļetēm ir 3 lati. Tikai maijā ir iespēja trīs skatītāju iemīļotas izrādes noskatīties par īpaši izdevīgu biļetes cenu – trīs latiem.

 

17.maijā plkst. 18:30 Žana Batista Moljēra komēdija krievu valodā „ Tartifs jeb varenā XVII gadsimta fēra”. Izrādes režisors - Viktors Jansons, galvenajā lomā - Viktors Jancēvičs. XVII gadsimta stāstu par melīgo krāpnieku Tartifu V.Jansons ir iestudējis, uzskatāmi atainojot, cik mūžam nemainīgi ir cilvēku netikumi un attiecību samezglojumi.

 

18.maijā plkst. 18:30 Kristīnes Jokstes kulta komēdija latgaliski „Klepernīku pogosta zvaigzne”. Stāstu par kādu Latvijas pagastu ir iemīļojuši ne tikai latgalieši, bet arī citu Latvijas novadu iedzīvotāji. Klepenieku pagasta iedzīvotāju brašā cīņa pret pagasta likvidāciju iedvesmos un uzmundrinās.

 

19.maijā plkst. 19:00 Ērika Emanuēla Šmita eksistenciālā drāma krievu valodā „Oskars un Rozā dāma”. Tas ir stāsts par mīlestību pret dzīvi, tās vērtībām un Dievu. Puisēns Oskars pēdējās sava mūža dienā pagūst pieredzēt interesantu un notikumiem bagātu dzīvi – iepazīst mīlestību, šaubas, bēdas un visu piedodošu mīlestību. Šis iestudējums ir iespēja paraudzīties uz pieaugušo pasauli ar bērna acīm.

 

Biļetes uz šīm un citām repertuāra izrādēm ir nopērkamas teātra kasē, darba dienās no 12:00 līdz 19:00 (pārtraukums 15:00-16:00), brīvdienās no 11:00 līdz 17:00 un 1 stundu pirms izrādes, kā arī  T/C „Ditton nams” brīvdienās no 10:00 līdz 15:00. „Biļešu paradīze”  kasēs visā Latvijā un internetā www.bilesuparadize.lv




Atpakaļ