Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Kultūra » | Kultūras ziņas

Kultūras ziņas

26-01-2012

Vācu valodas un kultūras klubs aicina!


Jūs skolā esat mācījies vācu valodu, bet liekas, ka visu esat aizmirsis? Jūs neesat pārliecināts par savām gramatikas zināšanām vācu valodā un pareizo izrunu?

Šī ir aktuāla problēma starp cilvēkiem, kuri mācās ārzemju valodas, tas ir tāpēc, ka ikdienas dzīvē nav nepieciešams izmantot svešvalodu. Daugavpilī dzīvo daudz cilvēku, kuri labprāt un ar prieku runā vācu valodā jebkurā brīdī, kad viņiem tiek piedāvāta šī iespēja – runāt vāciski.

Tāpēc katru cetrurtdienu no plkst. 19.30 līdz 21.00 tiek organizēts vācu valodas un kultūras klubs.

Šogad Daugavpils vācu biedrībā „ERFOLG” strādā divi brīvprātīgie darbinieki no Vācijas, tāpēc vācu valodas un kultūras kluba dalībniekiem ir lieliska iespēja pārbaudīt savas vācu valodas zināšanas kontaktējoties ar vācu valodas nesējiem, tādā veidā uzlabojot savas vācu valodas zināšanas gan gramatikā, gan mācoties pareizu izrunu.

Vācu valodas un kultūras klubs jau ir noticis četras reizes un šajos vakaros tika apspriestas tādas tēmas kā: izglītības sistēma Vācijā, ģimene un darbs, māksla, mode un mūzika. Mājīgā atmosfērā pie siltas tājas tases un saldumiem kluba dalībnieki dalās savā pieredzē, iepazīstas viens ar otru kā arī uzzina interesantus faktus par Vāciju!

Turpmākajos vakaros vācu valodas un kultūras klubā tiks runāts par tādām tēmām kā: sports, mentalitāte, dzīves līmenis un ienākumi un, protams, kluba dalībnieki varēs ieteikt sev interesējošas tēmas par kurām vēlas runāt, tas tāpēc, lai klubā vienmēr tiktu apsprietas interesantas un aktuālas tēmas, kuras ne vienmēr tiek izspēlētas mācoties valodu kursus.

Visi, kuriem patīk runāt vācu valodā un kuriem interesē vācu kultūra tiek laipni gaidīti uz vācu valodas un kultūras klubu!

 

Daugavspils vācu biedrība „ERFOLG”

Cietokšņa iela 44, Daugavpils

tel.: 20371892, 65420019

erfolg@inbox.lv

www.erfolg.lv

 




Atpakaļ