Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Kultūra » | Kultūras ziņas

Kultūras ziņas

03-05-2016

Tikšanās ar autordziesmu izpildītāju Vladimiru Soļaru (Rīga) bibliotēkā


Latgales Centrālā bibliotēka (LCB) aicina visus interesentus uz radošu tikšanos ar autordziesmu izpildītāju Vladimiru Soļaru (Rīga), kas notiks 6. maijā plkst. 17.00 LCB pasākumu telpā.

Vladimirs Soļars ir dzimis Severomorskā, Krievijā. Ģitāru sācis spēlēt 12 gadu vecumā. 1977. gada pārcēlies uz dzīvi Latvijā. Pabeidzis Daugavpils Pedagoģiskā institūta vēstures un filoloģijas fakultāti. Studiju laikā sācis aizrauties ar autordziesmu sacerēšanu un izpildīšanu. Daugavpilī Vladimirs ir uzstājies dažādos klubos, kafejnīcās, aktīvi piedalījies studentu mūzikas festivālos.

Pēc augstskolas absolvēšanas 12 gadus strādājis par vēstures un literatūras skolotāju Rīgas 88. vidusskolā. Vēlāk darbojies dažādās profesijās: mehāniķis, pastnieks, reklāmas aģents, pārdevējs, drēbnieks, sargs, celtnieks, menedžeris un redaktors u.c. Kopš 2000. gada no jauna pievērsies mūzikai. Vladimirs uzstājas ar koncertiem, pasniedz mūziku un aktīvi piedalās dažādos mūzikas festivālos ne tikai Latvijā, bet arī ārzemēs.

Vladimiram Soļaram līdz šim ir iznākuši divi dzejas krājumi un četri dziesmu albumi. Tikšanās laikā autors stāstīs par sevi, iepazīstinās ar savu daiļradi un atbildēs uz jautājumam.

Vairāk par Vladimiru Soļaru un viņa daiļradi var lasīt autora mājaslapā.

Informāciju sagatavoja
LCB sabiedrisko attiecību speciāliste
Tatjana Hodokova
tālr.: 65476345
e-pasts: tatjana.hodokova@lcb.lv




Atpakaļ