Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Kultūra » | Kultūras ziņas

Kultūras ziņas

02-12-2015

Karstākais dāvanu saraksts - Daugavpils teātra decembra repertuārs!


Tuvojoties svētkiem, Daugavpils teātris ir sarūpējis skatītājiem savas spilgtākās izrādes un to spožākos varoņus. Decembra repertuāra izrāžu plejādi uzsāks kaislīga dejas izrāde „Kazanova. Henrieta. Venēcija.”, kas notiks jau šo piektdien. Savukārt 5. decembrī pēdējo reizi uz Daugavpils teātra skatuves būs skatāma sirsnīga izrāde par mīlestību, mālu un latgaliešiem - „Dabaseibys pūddarneica”.

Decembra repertuārā atradīsiet arī seno laiku komēdiju spāņu gaumē „Apķērīgā mīlniece” un kriminālkomēdiju krievu valodā „Baismīgās mājsaimnieces”. Gaidot svētkus, neiztikt arī bez izrādes „Svešie svētki” (rež. P. Pļavniece), kas liek aizdomāties un mudina atrast laiku, lai pajautātu otram, kā viņš patiesi jūtas. Uz teātra skatuves turpinās pārsteigt šīs sezonas jaunumi – operete „Mistera Ikss noslēpums” un šokējoša komēdija latgaliski „Latgaliešu rulete”. Savukārt uz „Spēlmaņu nakts” laureātes Jeļenas Ņetjosinas aktierspēli varēs palūkoties 11. decembrī izrādē „Pie mums viss kārtībā” un 12. decembrī izrādē „Tumšās alejas”.

 

Tāpat decembrī Daugavpils teātrī viesosies Latvijas Leļļu teātris un Baltkrievijas Valsts akadēmiskais muzikālais teātris. 14. decembrī Latvijas Leļļu teātra izrādes „Jūlijonkuliņa Ziemassvētki” un „Lapsēna Blēža ziemas prieki” mācīs jaunākos teātra skatītājus, kā pareizi sagatavoties Ziemassvētkiem. Bet 27. decembrī Baltkrievijas Valsts akadēmiskais muzikālais teātris aicina skatītājus uz krāšņu izrādi bērniem „Morozko” un koncertprogrammu „Jaungada kokteilis”.

Turklāt atgādinām, ka Daugavpils teātra kasēs pieejamas dāvanu kartes 10, 15, 20 un 30 EUR apmērā! Jo karstākais dāvanu saraksts ir Daugavpils teātra repertuārs!

Sīkāka informācija - Daugavpils teātra mājas lapā www.daugavpilsteatris.lv , biļetes - teātra kasē (654 26520) un internetā www.bilesuparadize.lv




Atpakaļ