Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Kultūra » | Kultūras ziņas

Kultūras ziņas

28-09-2011

Anatolija Kivrina fotoizstāde Latgales Centrālajā bibliotēkā


2011. gada 4. oktobrī plkst.12.00 Latgales Centrālās bibliotēkas abonementā tiks atklāta Daugavpils fotomākslinieka Anatolija Kivrina izstāde: „Dabas ainavas”.

A. Kivrins ir dzimis 1956. gada 21. septembrī Daugavpilī. Ar fotografēšanu nodarbojas jau 33 gadus. 70 – tajos gados A.Kivrins vadīja fotopulciņu Celtnieku kultūras namā Daugavpilī, vēlāk darbojās fotostudijā „Gaisma” un fotoklubā „Latgale”, šobrīd ir fotostudijas „Ezerzeme” dalībnieks.

Fotogrāfam visvairāk  patīk ceļot un fotografēt dabu, īpaši kalnus un okeānu. Savās fotogrāfijās A. Kivrins ir iemūžinājis Altaju, Kaukāzu, Tuvu, Baikālu, Pamiru un citas pasaules skaistākās vietas. Visveiksmīgākās fotogrāfijas, kā atzīst pats fotomākslinieks, ir veidotas Sventes pagastā, kur atrodas viņa lauku māja „Vēju Kalns”.

2005.gadā A.Kivrins uzvarēja Eiropas pasaules mākslinieku asociācijas projektā un trīs mēnešus dzīvoja un fotografēja Strasbūrā. Projekta noslēgumā izveidotā fotoizstāde par šo pilsētu bija aplūkojama gan Strasbūrā, gan arī Daugavpilī. Latgales Centrālajā bibliotēkā A. Kivrina darbi tiek izstādīti pirmo reizi.

 

Izstāde: „Dabas ainavas” Latgales Centrālajā bibliotēkā būs apskatāma līdz 4.novembrim.

 

Informāciju sagatavoja

LCB galvenā bibliotekāre

T. Hodokova

tālr.:65476344

e-pasts: tatjana.hodokova@lcb.lv




Atpakaļ