Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pašvaldība | Domes ziņas

Domes jaunumi

26-08-2011

Aizsardzības ministrs interesējās par Daugavpils attīstības projektiem


25. augustā Daugavpili apmeklēja aizsardzības ministrs Artis Pabriks. Viņš apmeklēja pašvaldību, kur tikās ar Domes priekšsēdētāju Žannu Kulakovu.

Ministrs īpaši interesējās par lidostu, jo tā kādreiz bija militārs objekts. Kulakovas kundze informēja ministru par diviem pārrobežu projektiem, kur mēs sadarbojamies ar Krieviju un Baltkrieviju, par investoriem. Ministrs atzina, ka lidostas esamība reģionā var būtiski veicināt ražošanas attīstību, jaunas darba vietas.

Tikšanās laikā tika runāts par ES finansējumu nākamajam plānošanas periodam. Ministrs vēlējās uzzināt Daugavpils viedokli. Žanna Kulakova uzsvēra, ka pilsētai joprojām aktuāli ir infrastruktūras projekti, jo darāmā ir ļoti daudz. Artis Pabriks piekrita, ka sakārtotai un modernai infrastruktūrai ir ļoti svarīga loma arī citu nozaru attīstībā.

Domes priekšsēdētāja ministru informēja arī par Daugavpils cietokšņa attīstību, realizējamajiem projektiem un nākotnes iecerēm šajā nozīmīgajā objektā. Ministrs interesējās arī par uzņēmējdarbību, rūpniecības nozarēm.

 

Informāciju sagatavoja Domes preses sekretāre L. Korsaka




Atpakaļ