Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pašvaldība | Domes ziņas

Domes jaunumi

26-01-2015

Kārtējā preses konferencē tika sniegta informācija par Daugavpils jubilejas pasākumiem gada laikā un akciju „740 labie darbi” (VIDEO)


Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja Inese Andiņa informēja par pašvaldībā paveikto gatavojoties Daugavpils 740. jubilejai, ko atzīmējam šogad.
Sagatavots pasākumu plāns visam gadam, izveidots pilsētas jubilejas zīmols. Bet svētku kulminācija būs vasaras sākumā- 1.-7. jūnijā, kad notiks Pilsētas svētki. Svētku laikā sveiksim arī Goda daugavpiliešus, kurus būs izvirzījuši pilsētnieki.  Tāpēc visi tiek aicināti pārdomāt Goda daugavpiliešu kandidatūras. Daugavpils Dome izsludina akciju „ 740 labie darbi”. Visa gada garumā jebkurš daugavpilietis, vai kolektīvas var pieteikt savu labo darbu, kas veltīts pilsētai.
Pēc sniegtās informācijas žurnālisti varēja uzdot jautājumus. Jautāja par saindēšanās gadījumiem skolās, Sociālo lietu pārvaldes darbu, iespēju iedzīvotājiem pieslēgties jaunizbūvētajiem ūdens un kanalizācijas tīkliem, daudzi jautājumi bija saistīti ar veselības ministra vizīti Daugavpilī, pilsētas uzkopšanu, pagalmu remontiem šogad un situāciju Lokomotīvju remonta rūpnīcā.
Sabiedrisko attiecību nodaļa

 




Atpakaļ