Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pašvaldība | Domes ziņas

Domes jaunumi

22-12-2014

Etnisko minoritāšu biedrības atbalsta koordinēšanas padomes izveidi


Daugavpils Domē notika tikšanās ar etnisko minoritāšu biedrību pārstāvjiem. Tikšanos vadīja Domes lietu pārvaldniece Olga Jesse. Viņa informēja biedrību pārstāvjus, ka Domes vadība ir atbalstījusi ieceri atjaunot koordinācijas padomes darbību un paplašināt sadarbību ar biedrībām.

Biedrības „Erfolg” pārstāvji iepazīstināja klātesošos ar projektu, ko realizē biedrība sadarbībā ar Daugavpils Domi- „ Etnisko minoritāšu integrācija Latgales reģionā: NVO sadarbības iespējas problēmjautājumu risināšanā”. Tika sniegta informācija par iespējam izstrādāt projektus. Ar biedrību pārstāvjiem tika apspriesta Domes iniciatīva izveidot koordinācijas padomi mazākumtautību līdzdalības veicināšanai. Biedrības šo ieceri atbalstīja, tāpēc nākamā tikšanās notiks jau janvārī.  Olga Jesse uzvēra, ka ir nepieciešams ciešāks dialogs ar nacionālajām biedrībām un arī sadarbībai ir jābūt daudz plašākai, ne tikai kultūras jomā.

Par cik tikšanās notika Ziemassvētku priekšvakarā, tikšanās dalībniekus sveica svētais Niklauss, vēlot labklājību, laimi un veiksmi.

Sabiedrisko attiecību nodaļa.




Atpakaļ