Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pašvaldība | Domes ziņas

Domes jaunumi

25-07-2013

Divas darba grupas novērtēs pašvaldības kapitālsabiedrību darbību


25.jūlijā Domes sēdē tika izveidotas divas darba grupas deputāta J. Careva vadībā, kuras nodarbosies ar pašvaldības kapitālsabiedrību PAS ‘Daugavpils siltumtīkli”  un  SIA „Daugavpils ūdens” darbības izpēti  un kontroli.

Pirmā grupa uzraudzīs SIA „Daugavpils ūdens” ūdensapgādes un kanalizācijas tīklu paplašināšanas un rekonstrukcijas projekta realizāciju, veiks kontroli un sagatavos rekomendācijas Domei, kā kapitāla daļu turētājai un kapitālsabiedrības valdei kapitālsabiedrības pakalpojumu tarifu politikas un veikto publisko iepirkumu jomā. Darba grupas locekļi ir Sergejs Karatejevs, Vita Jahimoviča, Valentīna Krumpāne un Oksana Jeļina.

Lai izpētītu esošo situāciju saskaņā ar PAS ‘Daugavpils siltumtīkli” noslēgtajiem līgumiem siltumenerģijas un enerģijas iegādei Daugavpils pilsētas siltumcentrālēs Nr.1, Nr.2, Nr.3, un izstrādātu priekšlikumus un pasākumu plānu, izveidota  otrā darba grupa šādā sastāvā: Jurijs Zaicevs, Daugavpils pilsētas domes deputāts, Jevgēnijs Drobots,  Vasilijs Marčenko,  Iveta Mukāne. Šai  grupai jāsagatavo priekšlikumi un pasākumu plānu trīs mēnešu laikā.

Informāciju sagatavoja Sabiedrisko attiecību nodaļas galvenā redaktore M.Gorkina

 




Atpakaļ